با حضور رئیس و معاون آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب، اجلاس رؤسا و معاونان آموزشی دانشگاه‌های حوزوی کشور در مشهد برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/10/11

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین اجلاس رؤسا و معاونان آموزشی دانشگاه‌های حوزوی کشور به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضور روسا و معاونان 8 دانشگاه حوزوی سراسر کشور برگزار شد.

در این اجلاس که به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در جوار بارگاه امام هشتم (ع) برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین نواب، رئیس و دکتر ملکی نهاوندی معاون آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز حضور داشتند.

رؤسا و معاونان آموزشی دانشگاه‌های حوزوی در این نشست به بررسی ظرفیت‌ها و امکانات مشترک، مشکلات و چالش‌های موجود، نحوه دستیابی به اهداف مشترک در زمینه رشد و ارتقای علمی، ایجاد هم‌افزایی و نیز افزایش همکاری در زمینه ارتباط با وزارت علوم و سایر نهادهای مربوط به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ایجاد ارتباط مستمر بین این مراکز در قالب‌هایی نظیر تشکیل اتحادیه از جمله دستورات اجرایی حاصل از این اجلاس بود.

گفتنی است این اجلاس روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 7 و 8 دی 96 برگزار شد.

برچسب ها : دانشگاه‌های حوزوی, دانشگاه علوم اسلامی رضوی, مشهد