همایش مکتا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/09/23

همایش مکتا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد

همایش کتابخانه‌های تخصصی استان قم"مکتا" با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل از خبرگزاری تسنیم، همایش کتابخانه‌های تخصصی استان قم"مکتا" روز پنج شنبه 23 آذر با حضور صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیت‌الله رضا استادی دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، صادقی استاندار قم و جمعی از مدیران و کتابخانه داران استان قم در سالن جلسات پژوهشکده علامه طباطبایی برگزار شد.

در این همایش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید ذرات خانه تمدن‌های جهانی در طول تاریخ و پایگاه قدرت نرم آن‌ها را به‌درستی شناخت و آن‌ها را به‌درستی تبیین کرد و ذرات خانه قدرت نرم اسلامی نیز در طول تاریخ در درجه نخست مسجد بوده و بعدازآن نیز کتابخانه بوده که بر مسجد اضافه‌شده و به تمدن سازی و تمدن‌آفرینی اسلامی شکل دادند.

سید عباس صالحی ادامه داد: کتابخانه‌ها در طول تاریخ اسلامی به پرورشگاه و پژوهشگاه‌های اسلامی تبدیل‌شده و بذرهای که مسجد آن‌ها را ساخته بود را باور کرد تا تمدنی را شکل دهد که امروز از آن به‌عنوان تمدن نوین اسلامی یاد می‌شود که به‌نوبه خود فرآیندی بلندمدت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز اظهار داشت: باید از حرکت‌های خودجوش فرهنگی در عرصه‌های مختلف حمایت شود که بخشی از منویات رهبری معظم است.

سید موسی حسینی کاشانی افزود: همایش امروز در راستانی معرفی بیشتر کتابخانه‌های تخصصی حوزوی و دانشگاهی است که از سال 93 شکل‌گرفته که هم‌افزایی‌ها در این عرصه می‌تواند سبب رشد و تعالی سیاست‌های کلان انقلاب اسلامی شود.

همچنین در این همایش از کتب جدید رونمایی و از کتابداران برتر استان تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است محمدمهدی شجاعی مدیر کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب که در حال حاضر دبیر مجمع کتابخانه‌های تخصصی استان قم"مکتا" است نیز در این همایش حضور داشت.

برچسب ها : همایش مکتا, وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی