با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

آخرالزمان اسلامی بر خلاف نوعِ مسیحی آن می‌تواند تبدیل به گفتمان شود

تاریخ انتشار: 1396/09/13

آخرالزمان اسلامی بر خلاف نوعِ مسیحی آن می‌تواند تبدیل به گفتمان شود

حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادقنیا در همایش منجی موعود گفت:‌ آخرالزمان اسلامی هر نوع حاکمیتی به جز حاکمیت پیامبر(ص)، امامان معصوم(ع) و نایبان خاص و عام ایشان را نامشروع میداند.

حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادقنیا عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در کمیسیون مطالعات قرآنی و معرفتی همایش منجی موعود به تبیین موضوع موعودیت و مسئولیت اجتماعی و مقایسه گفتمان شیعی مسیحی پرداخت و اظهار کرد: در ادیان ابراهیمی آخرالزمان روزگار تحقق تمام وعده‌های الهی است. خدا بندگان صالحش را وارثان زمین کرده و عدالت و امنیت را به دست آنان در زمین استوار خواهد کرد.

وي ادامه داد: در ادیان ابراهیمی این تصویر تنها یک وعده آخرالزمانی نیست؛ اخلاق در این ادیان بر پیکره این اندیشه می‌روید. از این سبب اخلاق در یهودیت، مسیحیت و اسلام تا اندازه زیادی به باورداشتِ موعود معطوف است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد:‌ یک تمایز آشکار میان آخرالزمانِ مسیحی و اسلامی وجود دارد. آخرالزمان اسلامی بر خلاف نوعِ مسیحی آن، امکان تبدیل شدن به یک گفتمان را دارد. گفتمانی که هر نوع حاکمیتی را نامشروع بداند، جز حاکمیت پیامبر(ص)، امامان معصوم (ع) و نایبان خاص و عام ایشان. بر خلاف موعودیت مسیحی، مهدویت شیعی یعنی تلاش مدام برای تحقق آخرالزمان.

منبع: خبرگزاری شبستان

برچسب ها : مهراب صادق نیا, مسیحیت