با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

دیدار هیئتی از دانشگاه با مدیرکل اداره مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

تاریخ انتشار: 1396/09/13

هیئتی از اساتید و مسئولان دانشگاه ادیان و مذاهب با مدیرکل اداره مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب هیئتی از مسئولان دانشگاه ادیان و مذاهب با مدیرکل اداره مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران دیدار کردند.

آقایان دکتر مفتاح و موسوی نژاد به همراه آقایان حجت‌الاسلام و المسلمین غضبانی و فخرآذر صبح روز یکشنبه 12 آذر 96 در تهران و در اداره کل مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با دکتر علی فریدونی دیدار کردند.

در این دیدار اعضای هیئت اعزامی دانشگاه ادیان و مذاهب، گزارشی از سابقه تأسیس و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب ارائه دادند.

دکتر فریدونی نیز ضمن تقدیر از فعالیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب در ایجاد فضای وحدت اسلامی و گفتگو بر آمادگی اداره کل مجامع و تشکل‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همکاری‌های مشترک با این دانشگاه تأکید کرد.

در پایان این دیدار دو طرف بر انجام اقدامات مقدماتی لازم برای امضای تفاهم‌نامه همکاری و فعالیت‌های توافق کردند.

برچسب ها : هیئت, مسئولین, دانشگاه, وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی