با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

همایش بین المللی اخلاق در ادیان برگزار می شود

تاریخ انتشار: 1396/09/13

همایش بین المللی اخلاق در ادیان برگزار می شود

همایش بین المللی اخلاق در ادیان با رویکرد اخلاق حرفه ای از سوی جامعه المصطفی العالمیه با همکاری دانشگاه جامعه ملیه اسلامیه و تعدادی از سایر دانشگاه های ایران و هندوستان و سایر کشورهای جهان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل از مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعه المصطفی، اهداف برگزاری همایش عبارتند از: شناخت مبانی معرفتی اخلاق، نظام ها و ارزش های اخلاقی در ادیان، هم اندیشی به منظور شناخت نقاط مشترک و پاسخ یابی برای چالش های اخلاقی و معنوی در زندگی بشر، تقویت روح همگرایی بین ادیان برای ساخت جهانی عدالت محور، صلخ آمیر، معنویت گرا و اخلاق گرا و دست یابی به آخرین پژوهش های علمی کاربردی در حوزه اخلاق با رویکرد مطالعات تطبیقی بین ادیان.

عناوین فراخوان مقاله اعم از: بررسی قلسفه اخلاق از نگاه ادیان، اخلاق هم زیستی و پیروان ادیان و مذاهب، اخلاق در معاشرت و روابط اجتماعی، اخلاق در مدیریت و راهبری، اخلاق در حکومت و سیاست، اخلاق در تجارت و بازرگانی، اخلاق در آموزش و تربیت، اخلاق در دعوت و تبلیغ دین، اخلاق ارتباطات و رسانه، اخلاق در خانواده، اخلاق در محیط زیست و اخلاق پزشکی است.

گفتنی است مکان برگزاری همایش دانشگاه جامعه ملیه اسلامیه و مهلت ارسال چیکیده مقاله تا پایان دی ماه 1396 و ارسال اصل مقاله تا اول اسفند 1396 است.

شرکت کنندگان مقاله خود را با فرمت WORD و  PDFتهیه و به پست الکترونیکی amustafa.seminar2018@gmail.com ارسال فرمایند.

برچسب ها : جامعه المصطفی, جامعه ملیه اسلامیه, همایش بین المللی اخلاق در ادیان