با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

تاریخ انتشار: 1396/09/12

معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد رشته های «حقوق زن در اسلام» و «زن و خانواده» به فراخوان پذیرش ارشد مجازی ویژه طلاب افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد رشته های «حقوق زن در اسلام» و «زن و خانواده» به فهرست رشته های فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد غیرحضوری ویژه طلاب افزوده شد.

کلیه طلاب سراسر کشور که علاقه مند به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری در دو رشته «حقوق زن در اسلام» و «زن و خانواده» در دانشگاه ادیان و مذاهب هستند می توانند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنند.

تذکر: مهلت ثبت نام فقط تا روز چهارشنبه 15 آذرماه 96، و روز برگزاری آزمون جمعه 17 آذر است.