با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

كتاب يوگا در ايران منتشر می شود

تاریخ انتشار: 1396/09/11

كتاب يوگا در ايران منتشر می شود

كتاب يوگا در ايران اثر مشترک آقایان علی محمد پور ابراهیم و علی موحدیان عطار به زودی در انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب منتشر می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اديان و مذاهب، اثر مشترک آقایان علی محمد پور ابراهیم و علی موحدیان عطار به زودی در انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب منتشر می شود.

کتاب یوگا در ایران با زیر عنوان بررسی و نقد یوگای رایج در ایران با نظر به منابع اصلی یوگایی ارتباط و نسبت بین این یوگا و سایر انواع یوگاها و تنوع‌های موجود آن را بررسی می کند.

از دیگر مباحث این اثر پرداختن به پاسخ این سؤال است که «آیا یوگا به شیوه‌هایی که در ایران رواج دارد می‌تواند تهدیدی برای فرهنگ ایرانی اسلامی باشد یا خیر؟».

در مقدمه این کتاب می خوانیم: آموزش یوگا در ایران دارای کاستی‌های فراوانی است که باید آنها را شناخت تا فرد یا نهادی به آن اهتمام نکند همه این موارد جستاری عالمانه را اقتضا می‌کند و این نوشتار درصدد است که به این ضرورت‌ها و پرسش‌ها بپردازد.

بخش اول این اثر مباحثی در زمینه چیستی یوگا، کلیات، تاریخچه و مبانی نظری یوگا را دربرمی‌گیرد و در بخش دیگر این فصل مبانی عملی یوگا در قالب نژادشناسی یوگا تبیین می‌شود.

مباحث فصول دیگر این کتاب شامل واکاوی تاریخچه یوگا در ایران طی دوران گذشته و عصر حاضر و جامعه و محیط‌های دانشگاهی در بخشی دیگر مطرح شده و منابع یوگا در ایران، تنوع شکلی منابع یوگایی و منابع تألیفی و مجله‌های تخصصی در این زمینه است.

در بخش پایانی این اثر ارزیابی منابع نظریه یوگا در ایران مورد بررسی قرار می‌گیرد که مشتمل بر نارسایی‌های آموزشی یوگا در ایران و سایر ملل و گسترش بی‌رویه باشگاه‌های فعال در این زمینه است.

کتاب یوگا در ایران با زیر عنوان بررسی و نقد یوگای رایج در ایران با نظر به منابع اصلی یوگایی از سوی علی محمد پور ابراهیم و علی موحدیان عطار در 288 صفحه تألیف شده که در آینده‌ای نزدیک از سوی انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با قیمت 22 هزار تومان وارد بازار نشر می‌شود.

برچسب ها : يوگا در ايران, انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب, علی محمد پور ابراهیم, علی موحدیان عطار