ابراز همدردی پاپ فرانسیس با آسیب دیدگان زلزله و ملت ایران و عراق

تاریخ انتشار: 1396/08/23

ابراز همدردی پاپ فرانسیس با آسیب دیدگان زلزله و ملت ایران و عراق

پاپ فرانسیس با ملت ایران و عراق و آسیب دیدگان زلزله یکشنبه ابراز همدردی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل اسپوتنیک، سخنگوی دولتی مقدس کاردینال ایتالیایی پیترو پارولین این پیام را به مقامات دول خاور میانه ارسال کرد.

پارولین به نقل از پاپ گفت: پاپ فرانسیس از صمیم قلب به خاطر زمین لرزه ای که در عراق و ایران خرابی به بار آورده اندوهگین شده و به تمام کسانی که این اندوه را تحمل می کنند صبر و آرامش آرزو می کند

وی همچنین قول داد که برای آرامش روح جان باختگان دعا کرده و برکت الهی را برای بازماندگان طلب کند.

روز یکشنبه 21 آبان ماه در ساعت 21:48 دقیقه زلزله ای شدید با قدرت 7.3 ریشتر در استان کرمانشاه در غرب و مرز این کشور با عراق به وقوع پیوست که تا کنون منجر به کشته شدن۴۴۵ نفر و مجروح شدن بیش از ۶۷۰۰ تن در مناطق زلزله شده است.

برچسب ها : پاپ فرانسیس, زلزله, ایران