حضور پنجاه نفر از معلمان پرورشی تهران در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/08/22

حضور پنجاه نفر از معلمان پرورشی تهران در دانشگاه

پنجاه نفر از معلمان پرورشی منطقه شش آموزش‌وپرورش تهران در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب پنجاه نفر از معلمان پرورشی منطقه شش آموزش‌وپرورش تهران روز سه شنبه 16 آبان 96 در این دانشگاه حضور یافتند.

این هیئت که با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و بهره‌گیری از آن در آموزش‌وپرورش در این دانشگاه حضور یافته بودند با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و نیز حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر غضبانی رئیس مرکز آموزش مجازی در جریان کامل فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه قرار گرفتند.

این هیئت همچنین از سایر بخش‌های دانشگاه ازجمله دانشکده‌ها و کتابخانه آن دیدن کردند.

برچسب ها : معلمان پرورشی, تهران