اعلام زمان و مکان مصاحبه تکمیل ظرفیت دکتری تخصصی

تاریخ انتشار: 1396/08/16

اعلام زمان و مکان مصاحبه تکمیل ظرفیت دکتری تخصصی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب زمان‌بندی، شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام از کلیه پذیرفته‌شدگان دکتری تخصصی این دانشگاه را اعلام کرد.

پیرو اطلاعیه تکمیل ظرفیت سازمان سنجش آموزش کشور در مقطع دکتری تخصصی، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب زمان‌بندی، شرایط و مدارک موردنیاز  برای ثبت‌نام از کلیه پذیرفته‌شدگان دکتری تخصصی این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب در اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی آمده است:

بر اساس اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که بر اساس نتایج اولیه اعلام شده توسط سازمان، در مرحله تکمیل ظرفیت اقدام به انتخاب یک یا دو رشته محل از رشته‌های دانشگاه ادیان و مذاهب را نموده‌اند و سازمان براساس نمره تراز شده و رتبه آنان و با توجه به سهمیه و کدرشته امتحانی داوطلب نتیجه قبولی در رشته محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب را برای ایشان اعلام نموده است، باید اقدام‌های زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد.

کد گروه

کد رشته محل

رشته

رشته‌های مرتبط که فارغ التحصیلان آن می‌توانند در این کد رشته شرکت کنند

زمان بندی مصاحبه

فلسفه

حکمت هنرهای دینی

تمامي رشته‌هاي فلسفه و رشته‌ها با گرايش فلسفه، تمامي گرايش‌هاي الهيات و معارف اسلامي، تمامي گرايش‌هاي رياضي، تمامي گرايش‌هاي فيزيك، تاريخ علم دوره اسلامي، فلسفه هنر، فلسفه و كلام اسلامي و سطح سه حوزه

مصاحبه در روز سه‌شنبه

مورخ 30/08/1396 برگزار خواهد شد.

الهیات- ادیان و عرفان

مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی

تمامي رشته‌هاي اديان و عرفان، فلسفه دين، فلسفه غرب، تمامي گرايش‌هاي الهيات و معارف اسلامي و سطح سه حوزه

عرفان اسلامی  و اندیشه‌های امام خمینی

مطالعات زنان

مطالعات زنان (حقوق زن در اسلام)

تمامي گرايش هاي مطالعات زنان و خانواده، حقوق، حقوق خانواده، معارف اسلامي و حقوق، فقه و حقوق اسلامي، فقه و مباني حقوق اسلامي و سطح سه حوزه

الف) به داوطلبان توصیه می‌شود پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته، به سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه ادیان و مذاهب مراجعه نموده و اطلاعات لازم را بر اساس بندهای برنامه نرم‌افزاری پذیرش دانشجو در دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس (azmoon.urd.ac.ir) وارد نمایند.

ب) تکمیل ثبت نام از طریق سایت دانشگاه و ارسال مدارک ذیل:

1. بارگزاری فایل عکس 3×4 (جدید، تمام‌رخ و با زمینه سفید)

2. پرداخت اینترنتی مبلغ 800,000 ریال (هشتاد هزار تومان) به نام صندوق شهریه دانشگاه ادیان و مذاهب در سامانه پذیرش دانشجو به‌صورت آنلاین. (هزینه ثبت‌نام عودت داده نمی‌شود).

ج) در پایان مراحل ثبت نام به داوطلبان یک کد رهگیری داده خواهد شد که این موضوع نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخص داوطلب است.

د) داوطلبان پس از ثبت‌نام در مورخ 30/08/1396 باید با مراجعه حضوری برای مصاحبه در رشته قبولی به دانشگاه ادیان و مذاهب و یا موسسه هنر و اندیشه اسلامی، اقدام به شرکت در مصاحبه علمی و عمومی نماید. این تاریخ‌ تمدید نخواهد شد و کلیه داوطلبان باید در تاریخ مذکور در آدرس‌های که در بند محل برگزاری آزمون به آن شاره شده است به همراه مدارک ذیل حاضر باشند.

تذکر: زمان مصاحبه تمدید نخواهد گردید و عدم حضور در مصاحبه به منزله انصراف خواهد بود.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد مسایل آموزشی و پذیرش با شماره‌های ذیل تماس بگیرید.

آقای حیدری (کارشناس پذیرش و ثبت‌نام): ۳۲۸۰۲۶۱۰-۰۲۵ داخلی: ۱۰۳

پذیرش خانم‌ها: داخلی 180

تلفن تماس با موسسه هنر و اندیشه اسلامی: 02537830782

برای اطلاع از شرایط و نحوه پرداخت شهریه در دانشگاه ادیان و مذاهب با داخلی 110 یا 155 تماس بگیرید.

دفترچه راهنما تکمیل ظرفیت

لینک ثبت‌نام