کارگاه آموزشی ژئوپلیتیک خاورمیانه برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/08/13

کارگاه آموزشی ژئوپلیتیک خاورمیانه برگزار شد

کارگاه آموزشی ژئوپلیتیک خاورمیانه با تدریس دکتر محمد مسجدجامعی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، کارگاه آموزشی ژئوپلیتیک خاورمیانه در این دانشگاه با تدریس دکتر محمد مسجدجامعی برگزار شد.

این دوره در روزهای 10 و 11 آبان ماه، ساعت 8 الی 12 در سالن شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب و با حضور ثبت‌نام کنندگان برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد مسجدجامعی، مشاور عالی ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب و سفیر سابق ایران در واتیکان و مراکش که مدرک دکترای خود را در رشته ژئوپلیتیک از ایتالیا دریافت کرده است در این دوره درباره منطق تحولات خاورمیانه، جریان‌های بزرگ اجتماعی سیاسی خاورمیانه، بحران قطر؛ نمودی از وضعیت موجود جهان عرب و نیز خاورمیانه و ترکیه جدید به ارائه سخنرانی پرداخت.

همچنین در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه‌ای اعطا شد.

برچسب ها : کارگاه آموزشی, ژئوپلیتیک, خاورمیانه, دکتر محمد مسجدجامعی