کتاب حدیث فقهی مشترک منتشر می‌شود

تاریخ انتشار: 1396/08/13

کتاب حدیث فقهی مشترک منتشر می‌شود

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از انتشار کتاب حدیث فقهی مشترک با زیر عنوان واکاوی مبانی و پیش فرض‌های حجیت احادیث فقهی مشترک میان فریقین در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب محمد روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به محتوای کتاب حدیث فقهی مشترک با زیر عنوان واکاوی مبانی و پیش فرض‌های حجیت احادیث فقهی مشترک میان فریقین اظهار کرد: این کتاب به دنبال آن است که نسبت صحیح حدیث با سنت را تبیین کند و با توجه به جایگاه حدیث مشترک در دستیابی به سنت به تبیین حجیت و اعتبار عنصر اشتراک به اثبات سنت بپردازد.

وی با بیان اینکه این کتاب در ابتدا به واژه‌پژوهی و مفهوم‌پژوهی حجت می‌پردازد گفت: در ادامه مفهوم‌پژوهی سنت، تبیین ارتباط آن با حدیث و واژه‌پژوهی حدیث و ارتباط سنت و حدیث تبیین می‌شود.

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: در ادامه کتاب ملاک دوم در حجیت حدیث فقهی مشترک مورد بحث قرار می‌گیرد و حساب احتمال در تعریف شهید صدر و کنترل و صحت‌سنجی نتایج به دست آمده در این بخش اشاره می‌شود.

وی عنوان کرد: در انتهای کتاب نتایج و پیشنهادات پژوهش مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد که برای کسانی که در این فضا اقدامات و نتایج را دنبال می‌کنند بسیار مفید و مؤثر است.

کتاب حدیث فقهی مشترک با زیر عنوان واکاوی مبانی و پیش فرض‌های حجیت احادیث فقهی مشترک میان فریقین از سوی سیدمحمدحسن حکیم در 208 صفحه تألیف شده و به همت انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با قیمت 15 هزار تومان در آینده‌ای نزدیک منتشر می‌شود.

برچسب ها : کتاب حدیث فقهی مشترک, فریقین, انتشارات ادیان