نشست میان‌ادیانی سه روزه در مالزی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/07/22

نشست میان‌ادیانی سه روزه در مالزی برگزار شد

نشست میانادیانی با حضور چهل تن از رهبران دینی، در دانشگاه صباح شهر کوته کینابالو، از شهرهای ایالت صباح مالزی برگزار شد.

نشست میانادیانی سه روزه رهبران دینی با حضور چهل تن از شخصیت‌های دینی و نمایندگانی از ادیان مختلف اسلام، مسیحیت، هندوئیسم به مدت سه روز در دانشگاه صباح مالزی برگزار شد.

شخصیت‌ها و رهبران دینی در این نشست به اهمیت دستیابی به ادراک دینی متقابل تأکید کردند. بسیاری رهبران درک و احترام متقابل را کلید حیاتی به منظور القای تحمل و مدارای دینی و حفظ وحدت در جامعه مالزی دانستند.

در این نشست نمایندگانی از شش دین مختلف همچون مسیحیت، اسلام، بودیسم و هندویسم حضور داشتند و به مدت سه روز از چهاردهم تا شانزدهم مهرماه 1396 به بحث و گفتوگوی ادیانی پرداختند.

هدف از این رویداد سه روزه، گرد هم آوردن نمایندگانی از ادیان مختلف و تشویق ارزشهایی مانند تحمل دیگران، وحدت و همدلی اعلام شده بود. اداره وحدت و ادغام ملی در دفتر نخستوزیری مالزی میزبان این همایش بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب ها : گفت و گوی دینی, مالزی