نخستین دور گفت‌وگوی دینی اسلام و هندوئیسم در دهلی‌نو برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: 1396/07/22

نخستین دور گفت‌وگوی دینی اسلام و هندوئیسم در دهلی‌نو برگزار می‌شود

نخستین دور گفت‌وگوی دینی اسلام و هندوئیسم، آبان‌ماه سال جاری از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو برگزار می‌شود.

نخستین دور گفت‌وگوی دینی اسلام و هندوئیسم با موضوع «معنویت در اسلام و هندوئیسم» طی روزهای سوم و چهارم آبان‌ماه 1396 در محل مرکز بین‌المللی هند در دهلی‌نو برگزار می‌شود.

گفتنی است در این دوره از گفت‌وگوها، هیئت عالی‌رتبه از مسئولان و شخصیت‌های فرهنگی، مذهبی و اندیشمندان ایرانی و هندی حضور می‌یابند.

بنا بر اعلام این خبر، این دور از گفت‌وگوهای دینی با همكاری شورای تحقیقات فلسفی هند و  مرکز گفت‌وگوهای ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مشارکت بنیاد هند برگزار می‌شود.

منبع: ابنا

برچسب ها : اسلام, هندوئیسم, هند