آموزش مجازی جریان‌شناسی سلفیه معاصر

تاریخ انتشار: 1396/07/22

آموزش مجازی جریان‌شناسی سلفیه معاصر

دوره مجازی «جریان‌شناسی سلفیه معاصر» با تدریس حجت الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان برگزار می شود

دوره مجازی «جریان‌شناسی سلفیه معاصر» با تدریس حجت الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان رئیس دانشکده مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب و به همت اندیشکده مطالعات جهان اسلام و مؤسسه مطالعات بنیان دینی در 26 جلسه و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

شرایط شرکت در این دوره به شرح ذیل است:

1. آشنایی اولیه با سلفیت و وهابیت

2. علاقه مندی به موضوعات سلفیت و وهابیت

3. شرکت در آزمون نهایی و کسب نمره 70 از صد ( جهت علاقه‌مندانی که به گواهی شرکت در دوره نیاز دارند)

مدارک لازم:

1. ارسال مشخصات (نام و نام خانوادگی، مشخصات تحصیلی، محل سکونت و تلفن تماس) به آدرس ایمیل rahbord.1404@chmail.ir

2. واریز مبلغ 650000 ریال شهریه دوره به  شماره کارت 5859831093113149 بانک تجارت به نام امیر مسروری

3. کلیه علاقه‌مندان برای ثبت نام می‌بایست تا تاریخ 30/7/96 مشخصات خود را به ایمیل درج شده در اطلاعیه ارسال نمایند. لازم به ذکر است آزمون دوره یک ماه پس از دریافت فایل صوتی به صورت مجازی برگزار می‌شود. هزینه ارسال گواهی و صدور آن بر عهده برگزار کننده می‌باشد.

4. این دوره به موضوعاتی چون دیوبندیه و جماعت تبلیغ، طالبان و سپاه صحابه، سلفیت در مصر، افغان العرب، القاعده و داعش به صورت منسجم و تحقیقی پرداخته است.

5. جهت تماس با اکانت اندیشکده در شبکه های اجتماعی با شماره 09217686428 تماس بگیرید.

پک این دوره به صورت کامل در اختیار علاقه‌مندان و شرکت کنندگان قرار می‌گیرد.

برچسب ها : مهدی فرمانیان, سلفیه, آموزش مجازی