کارگاه آموزش استفاده از پایگاه‌ها و نرم‌افزارهای نور برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/07/20

کارگاه آموزش استفاده از پایگاه‌ها و نرم‌افزارهای نور برگزار شد

کارگاه آموزش استفاده از پایگاه‌ها و نرم‌افزارهای نور با حضور جمعی از دانشجویان دکتری و ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب کارگاه آموزش استفاده از پایگاه‌ها و نرم‌افزارهای نور چهارشنبه 19 مهر 96 در سالن شهید بهشتی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور جمعی از دانشجویان دکتری و ارشد برگزار شد حجت‌الاسلام‌والمسلمین الحسینی از مدیران مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور ضمن معرفی برخی محصولات این مرکز، با تمرکز بر نرم‌افزار جامع الاحادیث به‌عنوان نمونه توضیحاتی آموزشی را درباره نحوه استفاده تخصصی از این محصولات ارائه کرد.

در پایان این جلسه هدایایی از طرف کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب و موسسه علوم کامپیوتری نور به شرکت‌کنندگان اهدا شد.

برچسب ها : کارگاه آموزش, نرم‌افزارهای نور