حضور هیئتی از موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/07/16

حضور هیئتی از موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه در دانشگاه

هیئتی از موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه روز پنجشنبه 13 مهر 96 از دانشگاه ادیان و مذاهب دیدن کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، هیئتی از موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه با حضور در این دانشگاه با حوزه فعالیت آن آشنا شدند.

این هیئت همچنین در حاشیه این دیدار با آقایان صالحی، مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل، دکتر انصاری پور از اعضای هیئت‌علمی دانشکده شیعه شناسی و نیز دکتر عارف زاده از اعضای هیئت‌علمی دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب به گفتگو نشستند.

در این نشست آقای صالحی، مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل از طرف حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب ریاست دانشگاه به میهمانان روس خوشامد گفت و در گزارشی کوتاه آنان را در جریان حوزه فعالیت‌های این دانشگاه ازجمله برگزاری دوره شیعه شناسی قرار داد.

اعضای هیئت موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه نیز در این دیدار با پرسش‌هایی در جریان سابقه و کیفیت ارتباطات و همکاری‌های دانشگاه ادیان و مذاهب با همتایان خارجی به‌ویژه روسی قرار گرفتند.

اعضای این هیئت همچنین از مسئولان دانشگاه ادیان و مذاهب دعوت کردند تا در سفری از مراکز علمی و ادیانی سن‌پترزبورگ دیدار کنند.

بازدید از کتابخانه برنامه پایانی هیئت موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه در دانشگاه ادیان و مذاهب بود.

برچسب ها : موزه دولتی تاریخ ادیان سن‌پترزبورگ روسیه, دفتر همکاری‌های بین‌الملل