انتصاباتی جدید در ساختار آموزشی و پژوهشی دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/07/15

انتصاباتی جدید در ساختار آموزشی و پژوهشی دانشگاه

با صدور احکامی از سوی حجت الاسلام و المسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب انتصاباتی جدید در ساختار آموزشی و پژوهشی این دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، با صدور احکامی از سوی حجت الاسلام والمسلمین نواب انتصابات جدیدی در ساختار آموزشی و پژوهشی این دانشگاه انجام شد.

بنابر یکی از این احکام دکتر احمدرضا مفتاح به عنوان عضو کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه پردازی نقد و مناظره منصوب شد. همچنین مهدی عیوضی نیز به عنوان کارشناس کمیته مذکور از سوی ریاست دانشگاه انتخاب شد.

دو حکم دیگر در مدیریت گروه‌های علمی صادر شد که بر اساس آنها حجت الاسلام والمسلمین دکتر امیر جوان آراسته به عنوان مدیر گروه تصوف و عرفان اسلامی دانشکده عرفان و همچنین خانم دکتر اعظم خوش صورت موفق به عنوان مدیر گروه مطالعات زنان دانشکده زن و خانواده منصوب شدند.

حجت الاسلام و المسلمین نواب در یکی دیگر از این احکام حجت الاسلام قاسمی را به عنوان جانشین سردبیر نشریه پژوهشنامه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی منصوب کرد.

در حکم دیگری نیز روح الله ساری پور به عنوان کارشناس خدمات آموزشی منصوب شد.

برچسب ها : حکم ریاست, انتصاباتی جدید, ساختار آموزشی و پژوهشی دانشگاه