برگزاری نشست تخصصی ادیان آسمانی

تاریخ انتشار: 1396/06/25

برگزاری نشست تخصصی ادیان آسمانی

نشست ادیان آسمانی در حاشیه اجلاس پیرغلامان حسینی با سخنرانی پژوهشگران و اندیشمندان داخلی و خارجی در مجتمع مهدیه اصفهان برگزار شد.

در ادامه اجلاس پیرغلامان حسینی، نشست ادیان آسمانی با سخنرانی اندیشمندان و پژوهشگران ادیان مسلمان، کلیمی، مسیحی، زرتشتی و ارامنه از کشورهای مختلف در مجتمع مهدیه اصفهان پیگیری شد.

این نشست با همکاری و سخنرانی آیت‌الله مبلغی عضو مجلس خبرگان رهبری از ایران، شیخ نبیل الحلباوی از سوریه، دکتر راشد الراشد از بحرین، استاد جوزف هاشم از لبنان و کشیش بوتومبه از آلمان برگزار شد.

نبیل الحلباوی از سوریه درباره انقلاب حسینی صحبت کرد و گفت: انسان محتاج دین است و دین‌مداری نیاز به رهبر و هادی دارد.

وی تأکید کرد: گرفتن دین از راه حسین(ع) قطعاً دین بی‌پیرایه و بی‌شائبه است.

نماینده زرتشتیان ایران هم گفت: جامعه جهانی باید گفتار، پندار و کردار نیک را سرلوحه همه فعالیت‌ها و موضع‌گیری‌های خود قرار دهد.

این فعال جامعه زرتشیان تأکید کرد: در سایه گفت‌وگو، جامعه بشری به سمت انسانیت، صلح و دوری از ظلم، و کشتار در سوریه، عراق، افغانستان، یمن و میانمار پیش می‌رود.

مدیرکل ارشاد اسلامی اصفهان هم گفت: 170 سال پیش در محلی به نام صفاخانه با کوشش آیت‌الله نجفی نمایندگان ادیان اسلام و مسیحیت با هم طی سه سال گفت‌وگوی دقیق علمی می‌کردند.

حجت‌الاسلام حبیب‌الله ارزانی افزود: از هفت سال پیش دبیرخانه دائمی گفت‌وگوی ادیان  ایجاد شده است.

جوزف هاشم از  استادان دانشگاه لبنان هم گفت: اگر امام حسین(ع) نبود، شهادتین روح واقعی نداشت و بدون انقلاب حسینی، جاهلیت بازمی‌گشت.

وی تأکید کرد: اگر امام حسین(ع) نبود، انسانیت نبود و ما در این زمان چاره‌ای جز مراجعه به مرام امام حسین(ع) نداریم.

راشد الراشد از فرهیختگان بحرین تحلیلی از قیام امام حسین(ع) ارائه داد و گفت: امویان از ابتدا در مقابل پیامبر اسلام(ص) ایستادند و بعد از استقرار اسلام سعی کردند دین را از ماهیت و محتوا در جهت اهداف خود خالی کنند.

آیت‌الله احمد مبلغی عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جمع‌بندی نشست ادیان آسمانی گفت: ضرورت ابعاد فرادینی نهصت عاشورا و تقویت رابطه پیروان همه ادیان هستند و تزریق آزادی‌خواهی عاشورایی در همه جوامع الزامی است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

برچسب ها : ادیان آسمانی, امام حسین(ع)