حضور رئیس دانشگاه در همایش گفتگوی ادیان آلمان به دعوت جامعه سنت‌ایجیدیو

تاریخ انتشار: 1396/06/21

حضور رئیس دانشگاه در همایش گفتگوی ادیان آلمان به دعوت جامعه سنت‌ایجیدیو

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، به دعوت جامعه سنت‌ایجیدیو در همایش بین‌المللی گفتگوی ادیان که در شهرهای مونستر و اوسنابروک آلمان ماه از ۱۹ تا ۲۱ شهریورماه برگزار شد شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، روز دهم تا دوازدهم سپتامبر سال جاری میلادی برجسته‌ترین و فعال‌ترین چهره‌های ادیان آسمانی در جهان، در شهرهای مونستر و اوسنابروک آلمان گرد هم آمدند تا پیرامون مبارزه با تروریسم و برقراری صلح در جهان بحث و گفت‌وگو کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این اجلاس شرکت کرده و در پنل ششم که «دعا، بیماری و شفا» نام داشت به سخنرانی پرداخت که متن سخنرانی وی را در اینجا می‌توانید بخوانید.

از مهم‌ترین اهداف برگزاری این اجلاس می‌توان به گفت‌وگو و دیالوگ میان ادیان و فرهنگ‌های مختلف، برقراری صلح و آرامش، از میان بردن تبعیض و نفاق اشاره کرد.

این اجلاس روز ۱۰ سپتامبر (۱۹ شهریور) در شهر مونستر با سخنرانی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان افتتاح شد. در این مراسم رئیس‌جمهور نیجریه به نمایندگی از کشورهای آفریقایی و آنتونی تایانی، رئیس پارلمان اروپا حضور داشتند.

همچنین نمایندگان همه ادیان آسمانی از کشورهای مختلف در اجلاس آلمان حضور داشتند و پشت درهای بسته به مذاکره درباره مشکلات بین‌المللی از جمله تروریسم و راهکارهای مقابله با آن با کمک ادیان پرداختند.

مسئولان برگزاری این مراسم با ابراز خرسندی از حضور شرکت‌کنندگان، این اجلاس را نه‌فقط فرصتی برای ارتباط شناخت آلمان و اروپا بلکه دین را از مهم‌ترین ابزارها برای برقراری صلح و آرامش در جهان دانستند که باید به نقش آن توجه ویژه کرد.

این اجلاس عصر سه‌شنبه 21 شهریور با صدور بیانیه پایانی و مراسم قرائت دعای مشترک سران ادیان آسمانی در راستای برقراری صلح جهانی در شهر اوزنابروک آلمان خاتمه یافت.

گفتنی است این اجلاس از سوی جامعه سنت‌اجیدیو برگزار می‌شود. سنت‌ایجیدیو سازمانی جهانی وابسته به کلیسای کاتولیک در سال 1968 میلادی تأسیس شده است و در زمینه صلح جهانی و کمک به فقرا و دعا برای رفع مشکلات بشری اقدام می‌نماید. جامعه سنت اجیدیو در بیش از هفتاد کشور بالغ بر پنج هزار نفر عضو دارد.

اجلاس سال گذشته این همایش با حضور رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، در شهر اسیسی ایتالیا، زادگاه و مدفن فرانسیس قدیس، برگزار شد؛ شهری که از ٩٠٠ سال پیش تاکنون شهری تاریخی و معنوی نزد فرقه کاتولیک‌های فرانسیسکن بوده است.

برچسب ها : گردهمایی بزرگ بین‌المللی, گفتگوی ادیان, آلمان