حضور گردشگران فرهنگی سوئیسی در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/06/20

حضور گردشگران فرهنگی سوئیسی در دانشگاه

در ادامه حضور گروه‌های متعدد گردشگران فرهنگی، دانشگاه ادیان و مذاهب عصر روز یکشنبه 19 شهریور میزبان گروهی سوئیسی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، گروهی از گردشگران فرهنگی سوئیسی در این دانشگاه حضور یافتند.

در این نشست ابتدا میهمانان با تماشای کلیپ معرفی دانشگاه با تاریخچه‌ای از اهداف تأسیس و روند همکاری‌های بین المللی دانشگاه ادیان و مذاهب آشنا شدند.

این گروه سوئیسی که به منظور آشنایی بیشتر و نزدیکتر با فرهنگ اسلامی به ایران سفر کرده بودند، در نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر غضبانی عضو هیئت علمی و رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاه ادیان و مذاهب، پاسخ برخی ابهامات و پرسش‌هایشان را درباره فرهنگ و تعالیم فقهی و اجتماعی آن جویا شدند.

سؤالات گروه سوئیسی عمدتاً به موضوعات چالشی از جمله تعصب دینی و تروریسم، حجاب و آزادی در اسلام و اختلافات میان اهل تشیع و تسنن و نیز حقوق اقلیت‌ها در ایران برمی گشت که دکتر غضبانی به ایشان پاسخ گفت.

برچسب ها : گردشگران فرهنگی, سوئیسی