حضور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/06/19

حضور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در دانشگاه ادیان و مذاهب

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت و با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب دیدار کرد.

در این دیدار که پنج‌شنبه 16 شهریور در دفتر حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، دو طرف ضمن آشنایی با پیشینه و عملکرد آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این دیدار ضمن خوشامدگویی به میهمان اردبیلی‌اش، شهر اردبیل را از شهرهای مهم و تأثیرگذار در تاریخ تشیع خواند.

وی با اشاره به نقشی که این شهر در گسترش تشیع ازنظر علمی، فرهنگی و سیاسی، تشیع و مردم ایران را مدیون این شهر دانست و افزود: همه ما مدیون شهر اردبیل و علمای بزرگ این شهر ازجمله شیخ صفی‌الدین اردبیلی و محقق اردبیلی هستیم و معلوم نبود اگر شهر اردبیل و نقش آن در گسترش تشیع نبود،‌ وضعیت شیعیان امروز چگونه بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب همچنین در ادامه با اشاره به تجربیات شخصی حاصل از سفرها و دیدارهای بین‌المللی‌اش تشیع را در جهان غریب خواند و ضمن مروری بر تاریخچه تأسیس دانشگاه ادیان و مذاهب، بر ضرورت کار علمی برای آشنایی و گفتگو با دیگر ادیان جهت شناخت متقابل و درنهایت معرفی صحیح مکتب تشیع از این کانال تأکید کرد.

دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این دیدار دانشگاهی از تحصیل حدود 12 هزار نفر دانشجو در این دانشگاه خبر داد و افزود: این دانشگاه بیشتر بر فعالیت‌های فرهنگی تمرکز دارد و عناوینی که در برگزاری اردوهای راهیان نور در کشور کسب کرده‌ایم گواه این ادعاست.

دکتر صادقی همچنین از رشد رتبه علمی و پژوهشی این دانشگاه در میان دانشگاه‌های دارای مقاله ISI کشور خبر داد.

وی با اشاره به عضویت این دانشگاه در کنسرسیوم دانشگاه‌های آسیای میانه افزود: این کنسرسیوم سال گذشته در همایشی که در بیشکک قرقیزستان برگزار شد در همایشی به بررسی نقش یونس امره و حافظ در عرفان پرداخت و امسال نیز در اردبیل در همایشی به نقش مولانا در این زمینه خواهد پرداخت.

در پایان این دیدار دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

همچنین، دکتر گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در ادامه حضور خود در دانشگاه ادیان و مذاهب از بخش‌های مختلف آن ازجمله دانشکده‌ها، نمایشگاه دستاوردها و کتابخانه تخصصی دیدن کرد.

برچسب ها : رئیس دانشگاه محقق اردبیلی, دکتر گودرز صادقی