شماره‌های 68 و 69 فصلنامه هفت‌آسمان منتشر شد

تاریخ انتشار: 1396/06/19

شماره‌های 68 و 69 فصلنامه هفت‌آسمان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب شماره‌های 68 و 69 فصلنامه از نشریه علمی تخصصی هفت‌آسمان وابسته به پژوهشکده دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شد.

این شماره از مجله هفت‌آسمان، نه مقاله را در حوزه‌های مختلف ادیان و مذاهب به خوانندگان خود ارائه کرده است.

نخستین مقاله در این شماره هفت‌آسمان با عنوان «محمدبن حسن صفار، غالی یا متهم به غلو» به نگارش محمدرضا ملانوری است.

«بازخوانی دیدگاه رجالی نجاشی درباره متکلمان امامی کوفه» دیگر مقاله‌ای است که مجید شاکر سلماسی آن را به نگارش درآورده و در این نشریه به چاپ رسانده است.

همچنین مقاله «امید مسیحی و مسئله اسطوره‌زدایی» به قلم رودلف بولتمان و ترجمه وحید صفری در این نشریه به چاپ رسیده است.

«خداوند، حافظه و زیبایی، تحلیلی مانوی از اعترافات آگوستین، دفتر دهم، باب‌های یکم تا سی و هشتم» مقاله دیگری به قلم یوهانس وان اورت است که فهیمه زعفرانی ترجمه و در این نشریه علمی تخصصی آورده است.

مقاله بعدی «مسئله تأثیر ادیان، زرتشتی گری، یهودیت و مسیحیت» از جیمز بار است که سید سعیدرضا منتظری و امیر عمادالدین صدری ترجمه و در این نشریه گنجانده‌اند.

مقاله «فمینیسم، جنسیت و الهیات» دیگر نوشته‌ای است که مهدی لک زایی و اشرف هاشمی از راشل موئرس ترجمه و در این هفت‌آسمان چاپ کرده‌اند.

علی مهجور نویسنده مقاله بعدی است که «شهودهای اخلاقی و نظام دینی؛ تبیینی بر اساس سازگاری تکاملی» نام دارد و ترجمه اثری از جردن کیپر و ریچارد سسیس است.

«خودم را گم کرده‌ام؛ رؤیای پروانه جوانگ زه» عنوان مقاله دیگری است که زینب شعبان از جی هوا یائو ترجمه کرده است.

اما آخرین مقاله این شماره هفت‌آسمان مقاله‌ای با عنوان «گزارشی از کتاب تغییر راست کیشانه متن مقدس؛ تأثیر مناقشات اولیه مسیح شناختی بر متن عهد جدید» است که وحید ستارزاده آن را در این شماره از هفت‌آسمان آورده است.

برچسب ها : شماره‌های 68 و 69, فصلنامه هفت‌آسمان