پذیرش دانشجوی کارشناسی بدون آزمون در دورشته

تاریخ انتشار: 1396/05/19

پذیرش دانشجوی کارشناسی بدون آزمون در دورشته

دانشگاه ادیان و مذاهب، زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نیمسال اول 96 در مقطع کارشناسی غیرحضوری، بدون آزمون ورودی از متقاضیان رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت آموزشی دانشگاه با صدر بیانیه‌ای از داوطلبان حضور در مقطع کارشناسی غیرحضوری رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دعوت کرد که بدون نیاز به شرکت در آزمون ورودی، برای ثبت‌نام در این دوره‌ها اقدام کنند.

گفتنی است برگزاری این دوره‌ها  به‌صورت غیر حضوری و از طریق سامانه الکترونیکی به آدرس vu.urd.ac.ir صورت خواهد پذیرفت و تمام محتوای آموزشی در قالب متن، صوت و فیلم در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و به جز شرکت در امتحان پایان ترم به هیچ گونه حضوری در کلاس نیاز نخواهد بود.

علاقمندان به ثبت‌نام در این دوره می‌توانند از تاریخ پنج شنبه 96/5/19 تا پایان روز دوشنبه 96/5/23 به پایگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی  سایت سنجش  دراینجا مراجعه و ثبت‌نام نمایند.

برچسب ها : کارشناسی بدون آزمون, غیرحضوری