زمان و نحوه اعلام نتایج مصاحبه‌های ارشد و دکتری

تاریخ انتشار: 1396/05/12

زمان و نحوه اعلام نتایج مصاحبه‌های ارشد و دکتری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور اطلاعیه‌ای زمان و نحوه اعلام نتایج مصاحبه‌های ارشد و دکتری را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

پس از برگزاری مرحله مصاحبه آزمون‌های ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشگاه ادیان و مذاهب داوطلبان محترمی که در این مرحله از آزمون‌ها شرکت نموده‌اند باید اقدام‌های ذیل را در موعد مقرر انجام دهند.

1. داوطلبان آزمون دکتری تخصصی معرفی‌شده از سازمان سنجش آموزش کشور که در مرحله دوم (مصاحبه) شرکت نموده‌اند توجه داشته باشند که نتایج حاصل از مصاحبه بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای سازمان سنجش آموزش کشور ارسال گردیده است و سازمان مذکور نیز این نتایج را از طریق سایت خود در ابتدای شهریورماه سال جاری اطلاع‌رسانی خواهد نمود.
  2. داوطلبان آزمون دکتری تخصصی شرکت‌کننده در آزمون ویژه طلاب دانشگاه ادیان و مذاهب که در مرحله دوم (مصاحبه) شرکت نموده‌اند از مورخ 1396/06/11 با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو از نتیجه نهایی آزمون اطلاع حاصل نمایند و آن دسته از داوطلبان که نتیجه قبولی نهایی برای ایشان ثبت گردیده است با مراجعه به سامانه جامع آموزش اقدام به ثبت‌نام نمایند.
  3. داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد معرفی‌شده از سازمان سنجش آموزش کشور که در مرحله مصاحبه شرکت نموده‌اند توجه داشته که نتایج حاصل از مصاحبه بر اساس نظر کمیته علمی گروه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب به سازمان سنجش آموزش کشور ابلاغ گردیده است و سازمان مذکور بر اساس اولویت‌های انتخابی داوطلبان و نتیجه آزمون کتبی نتایج نهایی را در دهه اول شهریورماه سال جاری اعلام خواهد نمود.
  4. داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد شرکت‌کننده در آزمون ویژه طلاب دانشگاه ادیان و مذاهب که پس از قبولی در آزمون کتبی در مرحله مصاحبه نیز شرکت نموده‌اند از مورخ 1396/06/04 با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو از نتیجه نهایی آزمون اطلاع حاصل نمایند.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که موفق به دریافت نتیجه قبولی در آزمون‌های ورودی دانشگاه ادیان و مذاهب شده‌اند باید با مراجعه به سایت دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن اطلاع از شرایط و زمان‌بندی ثبت‌نام در این دانشگاه مراحل ثبت‌نام خود را با مراجعه به سامانه جامع آموزش تکمیل نمایند. این داوطلبان توجه داشته شروع کلاس‌های درسی در دانشگاه از روز یکشنبه مورخ 1396/06/19 خواهد بود.