با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

پنجمین دوره بین‌المللی شیعه شناسی با مشارکت استادان و پژوهشگرانی از 13 کشور جهان

تاریخ انتشار: 1396/05/07

پنجمین دوره بین‌المللی کوتاه‌مدت شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب با شرکت استادان و پژوهشگرانی از سیزده کشور برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، با شرکت پژوهشگرانی از چندین کشور اروپایی، امریکا و آسیایی پنجمین دوره بین‌المللی کوتاه‌مدت شیعه شناسی این دانشگاه از 30 مرداد تا 5 شهریور 96 برگزار می‌شود.

در این دوره تخصصی بین‌المللی مهم‌ترین سرفصل‌های تاریخی و اعتقادی تشیع از جمله تاریخ شکل‌گیری، پیدایش و فرق تشیع، تشیع و ایران معاصر،‌ منابع تفکر شیعی، دکترین مهدویت، امامت، آیین های عزاداری و سرور، ادعیه و زیارات، اخلاق شیعی، اندیشه سیاسی تشیع،‌ اجتهاد و فتوا، و نیز تشیع و زنان، شیعه و گفتگو و دکترین سیاسی تشیع موردبررسی قرار خواهد گرفت.

در این دوره بین‌المللی اساتیدی چون پروفسور کورت ریچاردسون: دانشگاه تورنتو، کانادا، دکتر ورا میرونوا: دانشگاه هاروارد، آمریکا، دکتر آلنا کولینیچ: دانشگاه لندن، دکتر فرنز وینتر: دانشگاه گراتز اتریش، پروفسور فیلیز کارتال: موسسه مطالعات خاورمیانه، ترکیه، پروفسور چارلز رمزی: کالج مسیحی فورمان پاکستان، آمریکا، دکتر ادیث زانتو: دانشگاه آمریکایی سلیمانیه، عراق، دکتر خاویر گوئریو: دانشگاه فرانسیسکو ویکتوریا، اسپانیا، دکتر کامران احمد: دانشگاه وسترن، کانادا، مشارکت خواهند داشت.

زمان برگزاری این دوره به مدت 7 روز از 30 مرداد لغایت 5 شهریور 96 خواهد بود.

این دوره در دانشگاه ادیان و مذاهب واقع در شهرک پردیسان قم برگزار خواهد شد.

زبان تدریس این دوره به انگلیسی خواهد بود.

هزینه ثبت‌نام در این دوره 450 هزار تومان است.

وب‌سایت همایش: shiacourse.urd.ac.ir

شماره تماس: 02532802610 داخلی: 468