دیدار جمعی از نیکوکاران اندونزی با رئیس دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/04/31

دیدار جمعی از نیکوکاران اندونزی با رئیس دانشگاه

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه 28 تیر میزبان چند نفر از نیکوکاران اندونزی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، چند نفر از نیکوکاران اندونزی در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و در دیداری با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس این دانشگاه به گفتگو نشستند.

لیمین هرتونو که سرپرستی میهمانان اندونزیایی را در این دیدار بر عهده داشت اظهار کرد که ایشان تصمیم دارند تا 99 مسجد در جاکارتا احداث کنند و برای جمع‌آوری نظرات و تجربیات علمای برجسته جهان اسلام و به‌کارگیری آن‌ها در عملیاتی کردن این تصمیم به کشورهای مختلف سفر می‌کنند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این دیدار با اشاره به سفر هفته گذشته‌اش به مسکو از انجام پروژه‌ای مشابه در روسیه که تنها 20 میلیون مسلمان دارد گفت و افزود: قطعاً پروژه شما در اندونزی با 220 میلیون مسلمان مورد بازدید همه مسلمانان جهان قرار خواهد گرفت.

نواب همچنین از مجموعه معابد آکشاردام دهلی هند که شامل تعدادی معبد هندو است نیز به‌عنوان الگویی مفید برای کاربری در پروژه 99 مسجد یاد کرد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین به این گروه توصیه کرد تا بزرگ‌ترین موزه تاریخ مساجد در اسلام را هم در این پروژه جای دهند.

در پایان این گفتگو لوح یادبودی از طرف میهمانان اندونزیایی به حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب اهدا شد.