با حضور رئیس فراکسیون زنان مجلس برگزار می‌شود:
نشست مطالعات زنان، چشم‌انداز، موانع و راهکارها
دکتر غفوری‌نژاد در گفت‌وگو با بصیرت:
وحدت در جهان اسلام به دست خواص حاصل می‌شود

حضور جمعی از اساتید و معلمان پاکستانی در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/04/31

حضور جمعی از اساتید و معلمان پاکستانی در دانشگاه

جمعی از اساتید و معلمان پاکستانی در قالب هیئتی عصر روز چهارشنبه 28 تیرماه در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب اساتید و معلمان پاکستانی در قالب هیئتی در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و در دیداری با حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور به گفتگو نشستند.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور عضو هیئت‌علمی دانشکده شیعه شناسی ضمن خوشامدگویی به این گروه خشنودی خود را از حضور این میهمانان ابراز کرد و پاکستان را کشوری مهم در منطقه خواند.

در ادامه دکتر انصاری پور دانشگاه ادیان و مذاهب را مرکزی برای شناخت ادیان مختلف و شنیدن سخنان مذاهب و ادیان دیگر خواند و با مروری بر تاریخچه تأسیس و تشریح فعالیت‌های آن، هیئت پاکستانی را با دانشگاه آشناتر کرد.

وی با اشاره به همکاری‌های گسترده‌ای که دانشگاه ادیان و مذاهب با همتایان خارجی خود دارد، از آمادگی این مرکز برای همکاری با دانشگاه‌های پاکستان در زمینه‌های علمی و پژوهشی خبر داد.

میهمانان پاکستانی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این نشست در پایان این نشست و پس از طرح سؤالاتی درباره حوزه فعالیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب بر آمادگی خود برای همکاری‌های علمی مشترک تأکید کردند.

برچسب ها : اساتید, معلمان, پاکستانی