حضور نماینده دانشگاه در مدرسه تابستانی گفت‌وگوی ادیان با موضوع صلح

تاریخ انتشار: 1396/04/28

حضور نماینده دانشگاه در مدرسه تابستانی گفت‌وگوی ادیان با موضوع صلح

نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در مدرسه تابستانی گفت‌وگوی ادیان با موضوع صلح ویژه جوانان ادیان ابراهیمی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، نماینده این دانشگاه در مدرسه تابستانی گفت‌وگوی ادیان با موضوع صلح ویژه جوانان ادیان ابراهیمی حضور یافت.

دکتروحید سهرابی فر دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب که سال گذشته از پایان‌نامه دکترای خود با عنوان "پیامدهای مدرنیته برای دین و معنویت، بررسی انتقادی دیدگاه چارلز تیلور" دفاع کرده است، در مدرسه تابستانی با موضوع صلح ویژه جوانان ادیان ابراهیمی حضور یافت.

این مدرسه تابستانی که هر ساله به میزبانی شورای جهانی کلیساها برقرار می شود، به مدت سه هفته در شهر ژنو برگزار شد و دکتر وحید سهرابی فر، دبیر گروه فلسفه دین، به نمایندگی از دانشگاه ادیان و مذاهب در آن شرکت کرد.

در حاشیه این دور از گفت‌وگوها دکتر سهرابی فر نظرات خود را درباره این برنامه در گفت‌وگویی با سایت شورای جهانی کلیساها ارائه داد که ترجمه گزیده‌ای از آن در زیر می‌آید:

وحید سهرابی فر دانش‌آموخته حوزه علمیه قم است. او پس از تحصیل در حوزه علمیه، تحصیلات خود را در دانشگاه ادیان و مذاهب در شهر مقدس قم ادامه داده است. وی سال گذشته از پایان‌نامه دکترای خود با عنوان "پیامدهای مدرنیته برای دین و معنویت: بررسی انتقادی دیدگاه چارلز تیلور" دفاع کرده است.

سهرابی فر از شورای جهانی کلیساها بابت برگزاری این دور گفت‌وگوی بین الادیانی تشکر می‌کند. او می‌گوید: «پیش از آغاز این دوره، منتظر یک جمع متکثر و مختلف بودم و افراد دعوت‌شده واقعاً چنین فضای متنوعی را پدید آورده بودند. افراد از آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای شمالی و از سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام در این دوره شرکت کرده بودند و هرکدام از یک بافت ویژه بودند که ترکیب غنی‌ای را تشکیل داده بود. موضوعات متنوعی در این دوره موردبحث واقع شد. یکی از محورهای اصلی، مقایسه متون مقدس ادیان در موضوعاتی چون مواجه با خداوند، پذیرش غیر، مسئله زنان و ... بود. از دیگر مسائل اصلی، موضوع صلح ازنظر ادیان مختلف بود.»

سهرابی فر معتقد است که آنچه ازاین‌گونه گفت‌وگوها می‌توان آموخت، کرامت و زیبایی‌ای است که خداوند در وجود هر انسانی نهاده است و این کرامت در تمام انسان‌ها وجود دارد. اگر ما پیروان ادیان مختلف این کرامت ذاتی را درک کنیم، آن‌گاه می‌توانیم زندگی مسالمت‌آمیز بر اساس احترام متقابل داشته و شاهد صلح بیشتر میان ادیان باشیم.

برچسب ها : بازتاب رسانه ای, نماینده دانشگاه, همایش گفتگوی ادیان