فراخوان اعطای جایزه بنیاد نخبگان استان قم

تاریخ انتشار: 1396/04/28

فراخوان اعطای جایزه بنیاد نخبگان استان قم

بنیاد نخبگان استان قم به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌های این استان تسهیلات ویژه‌ای را در قالب چهار جایزه آموزش، پژوهش، فنّاوری و فرهنگ اعطا می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، بنیاد نخبگان استان قم با اعلام اینکه به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌های این استان تسهیلات ویژه‌ای را در قالب چهار جایزه آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ اعطا می‌کند، از همه دانشجویان برای ثبت‌نام دعوت کرد.

مهلت ثبت نام تا 6 شهریورماه 96 است.

گفتنی است بنیاد ملّی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر» تسهیلات ویژه‌ای را در قالب چهار جایزه آموزش، پژوهش، فنّاوری و فرهنگ شامل موارد متعددی از قبیل راتبه دانشجویی، اعتبار آموزشیاری، اعتبار پژوهش‌یاری، اعتبار فن‌یاری، اعتبار توانمندی آموزشی، اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار توانمندی کارآفرینی و ... به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

برای ورود به صفحه مربوطه در پایگاه اینترنتی بنیاد نخبگان استان قم و کسب اطلاعات از شرایط و نحوه ثبت‌نام اینجا را کلیک کنید.

برچسب ها : فراخوان, جایزه, بنیاد نخبگان