نمایشگاه کتاب دانشگاه به مدت یک هفته تمدید شد

تاریخ انتشار: 1396/04/25

نمایشگاه کتاب دانشگاه به مدت یک هفته تمدید شد

کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب، از تمدید نمایشگاه کتاب به مدت یک هفته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب نظر به استقبال اعضای محترم هیئت‌علمی و دانشجویان دانشگاه از نمایشگاه کتاب و نیز درخواست‌های صورت گرفته نسبت به تمدید آن، نمایشگاه کتاب به مدت یک هفته تمدید شد.

بنابر اعلام واحد اطلاع‌رسانی کتابخانه، علاقه‌مندان می‌توانند تا روز چهارشنبه 28 تیر 1396 از ساعت 12 تا 14 از نمایشگاه بازدید نمایند.

گفتنی است در این نمایشگاه کتاب‌های خریداری‌شده از نمایشگاه‌های کتاب تهران، نمایشگاه کتاب قاهره و نیز کتاب‌های انگلیسی خریداری‌شده از ناشران معتبر دانشگاهی خارجی و دانشگاهی کالیفرنیا، کلمبیا، ادینبورگ، جورجیا، وان ورلد، رومن، پال گریو، پنگوئن، پرینستون، ورسو و ییل در معرض دید نظر اعضای هیئت‌علمی، اساتید و دانشجویان دانشگاه قرار می‌گیرد.

همچنین در این نمایشگاه نزدیک به دو هزار جلد کتاب شامل هزار و صد جلد کتاب (فارسی، عربی و انگلیسی) خریداری‌شده از نمایشگاه کتاب تهران، 416 جلد کتاب انگلیسی ثبت سفارش شده و نیز 370 جلد کتاب عربی خریداری‌شده از نمایشگاه کتاب قاهره به نمایش درمی‌آید.

برچسب ها : نمایشگاه کتاب, تمدید