فارغ‌التحصیلان دانشکده‌های الهیات روسیه جذب کلیسا خواهند شد

تاریخ انتشار: 1396/04/19

فارغ‌التحصیلان دانشکده‌های الهیات روسیه جذب کلیسا خواهند شد

رئیس بخش روابط خارجی کلیسای ارتدوکس روسیه در اسقفی مسکو گفت که فارغ‌التحصیلان رشته الهیات به عنوان مدرس یا خدمت‌گذار کلیسا جذب خواهند شد.

«متروپولیت ایلاریون» رئیس بخش روابط خارجی کلیسای ارتدوکس روسیه در اسقفی مسکو ضمن ایراد سخن در اولین کنفرانس علمی سراسری روسیه با عنوان «الهیات در فضای آموزشی علوم انسانی» اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان یا به عنوان مدرس یا خدمت‌گذاران کلیسا جذب خواهند شد.

وی در ادامه افزود: این افراد بیکار نخواهند ماند. ما در حال حاضر نیاز به تدریس درس «اصول فرهنگ ارتدوکس» و سایر دروس اعم از اصول فرهنگ یهود، اسلام، بودا و اصول اخلاقی غیردینی داریم. در حال حاضر افراد غیرمتخصص مشغول به تدریس این دروس هستند. اگر تدریس موضوعات دینی به دست متخصصین داده شود و در دانشگاه‌ها نیز متخصصین کارآمد مدیریت این امور را به دست گیرند، به سطح باکیفیتی دست خواهیم یافت.

وی هم‌چنین اظهار کرد: در حال حاضر افراد با طی دوره‌های کوتاه‌مدت و طبق برنامه‌ای که با کلیسا هماهنگ نشده است، مشغول به تدریس می‌شوند. این در حالی است که کلیسا هیچ نقشی در برگزاری این دوره‌ها و برنامه آموزشی آن‌ها ندارد. باید یک سیستم تخصصی به وجود آوریم تا مسئله تدریس اصول ادیان به دست افراد تحصیل کرده کلیسایی داده شود و ما بتوانیم مسئولیت آن را بر عهده بگیریم.

ایلاریون در پایان خاطرنشان کرد: تحصیل در رشته الهیات به منزله گذراندن بخشی از دوره خدمت کلیسایی است. بخش دیگر آن نیز مسئولیت‌هایی است که فرد در کلیسا بر عهده می‌گیرد. ما افراد متخصص در رشته الهیات را داریم که در ارگان‌های دولتی مشغول به کار هستند؛ یکی از آن‌ها وزیر است و دیگری معاون وزیر است. ما می‌دانیم که افراد با گذراندن دوره الهیات به‌راحتی در جامعه جذب کار می‌شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب ها : ارتدوکس, الهیات, روسیه, کلیسا