جدیدترین آمار از پیروان ادیان در استرالیا

تاریخ انتشار: 1396/04/19

جدیدترین آمار از پیروان ادیان در استرالیا

به‌تازگی گزارشی از سرشماری سال 2016 استرالیا منتشر شده است. در این گزارش به وضعیت پیر وان ادیان مختلف در استرالیا نیز اشاره شده است.

نتایج اطلاعات سرشماری سال 2016 استرالیا نشانگر آن است که یک نفر از هر سه نفر استرالیایی خود را «بدون مذهب» معرفی کرده است. بدین ترتیب 30 درصد جمعیت استرالیا در سرشماری سال گذشته خود را فاقد مذهب خوانده اند.

اعداد منتشر شده توسط اداره آمار استرالیا نشانگر آن است که با آن‌که ارقام مربوط به افرادی که مذهب خود را مسیحیت عنوان کرده‌اند، به صورتی کلی کاهش داشته اما این دین هم‌چنان در رتبه نخست ادیان در استرالیا قرار دارد.

بنا بر این آمار، بیش از نیمی از جمعیت استرالیا خود را به عنوان یک مسیحی معرفی کرده‌اند و پس از دین مسیحیت، اسلام طی 10 سال گذشته و در جدیدترین آمار منتشر شده توسط اداره آمار استرالیا از 2.1 به 2.6 درصد جمعیت استرالیا افزایش یافته است.

جمعیت پیروان بودیسم نیز از 2.1 به 2.4 درصد افزایش یافته است و این در حالی است که پیروان هندوئیسم از هفت دهم درصد به 1.9 درصد جمعیت استرالیا افزایش پیدا کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب ها : استرالیا, اسلام, مسیحیت