کتاب «ادیان در دنیای مدرن» منتشر می‌شود

تاریخ انتشار: 1396/04/19

کتاب «ادیان در دنیای مدرن» منتشر می‌شود

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از انتشار کتاب «ادیان در دنیای مدرن» در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، محمد روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به کتاب ادیان در دنیای مدرن اظهار کرد: نویسنده کتاب از طریق بررسی دین در جهان مدرن اهدافی را در نظر دارد و در ضمن اطلاعاتی درباره منابع و متون تاریخی پیرامون ادیان و معنویت‌ها به دست می‌دهد البته برای این کتاب مسئله‌محوری تعاملات دین با مدرنیته مطرح می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نویسنده رویکرد بررسی مفهوم مدرنیته را با جدا کردن آن از دین یا از منظر غربی غیرممکن می‌داند و معتقد است دین و مدرنیته را می‌توان با یکدیگر توضیح داد.

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه کتاب کنونی رویکرد خاصی دارد و دین و مدرنیته را مطرح می‌کند گفت: فصل نخست مطالعه دین و مدرنیته است. فصل دوم آیین هندو نام دارد که به منابع و بررسی آیین هندو می‌پردازد و فصل سوم بودیسم نام دارد که به‌طور طبیعی به آغاز و انگاره‌های اصلی، سازمان قدرت و بودیسم و انواع آن اشاره دارد.

وی عنوان کرد: دین عصر جدید و جنبش‌های نوین دینی و دین و جهانی‌شدن از دیگر فصول این کتاب است و این کتاب درزمینهٔ معرفی ادیان در دنیای مدرن به شکلی تألیف شده که درواقع تعامل بین ادیان و مدرنیسم را بیان می‌کند.

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه آثار تولیدشده مختلف درزمینهٔ ادیان برای پژوهشگران و دانشجویان ایرانی وجود دارد گفت: ویژگی منحصربه‌فرد کتاب ادیان در دنیای مدرن این است که در مجموعه مقالات به شناسایی ادیان گوناگون و جهان اشاره‌ای اجمالی دارد و وضعیت آن‌ها را در مواجهه با جهان مدرن و مدرنیسم بیان می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: نویسنده در قالب چند فصل به بررسی مباحث بسیار مهم مرتبط با دین و مقولات مطرح در جهان مدرن از قبیل سکولاریسم و جنبش‌های نوین دینی می‌پردازد.

کتاب «ادیان در دنیای مدرن» در 498 صفحه تألیف شده و نویسنده اثر لیندا وود هد و مترجمان حمید رضانیا و عبدالله غلامرضا کاشی هستند. این کتاب به همت انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با قیمت 30 هزار تومان در آینده‌ای نزدیک وارد بازار نشر می‌شود.

برچسب ها : کتاب, ادیان در دنیای مدرن, انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب