کنفرانس ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

تاریخ انتشار: 1396/04/18

کنفرانس ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

دانشگاه مجازی المصطفی (ص) با همکاری دانشگاه ادیان کنفرانس ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی در قم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، کنفرانس ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی از سوی دانشگاه مجازی المصطفی (ص) برگزار می شود.

این کنفرانس که با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب، در تاریخ 27 و 28 مهرماه 1396 از سوی دانشگاه مجازی المصطفی (ص) در قم برگزار می شود.
دبیرخانه کنفرانس ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی» اعلام کرد: با توجه به درخواست اساتید، محققان و تعدادی از مراکز پژوهشی و علمی، مهلت ارسال چکیده مقاله تا 15 مرداد 1396 تمدید شد. خاطر نشان می کند که مهلت ارسال اصل مقاله تا 30 شهریور 1396 می باشد.

علاقه‌مندان می توانند در سامانه کنفرانس به آدرس hamayesh.miu.ac.ir/cyberspace ثبت نام کنند و چکیده مقاله خود را حداکثر تا تاریخ مذکور، از طریق صفحه کاربری خود ارسال نمایند.

مقالات پذیرفته شده در پایگاه های معتبر علمی از جمله ISC ,SID و سیویلیکا نمایه خواهد شد.

ایمیل دبیرخانه : icm@ou.miu.ac.ir

تلفن تماس: 02532114177