همایش ملی عفاف و حجاب در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: 1396/04/18

همایش ملی عفاف و حجاب در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برگزار می‌شود

همایش ملی عفاف و حجاب در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی روز چهارشنبه 21 تیرماه 1396 در سالن اجتماعات جمعیت هلال‌احمر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل از دبیرخانه همایش ملی عفاف و حجاب در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، این همایش روز چهارشنبه 21 تیرماه 1396 در سالن اجتماعات جمعیت هلال‌احمر برگزار می‌شود.

دبیرخانه همایش ملی عفاف و حجاب در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در اطلاعیه‌ای از تمامی پژوهشگران، دانشجویان، فرهیختگان فرهنگی، پزشکان دعوت به عمل آورد تا با حضور خود بر غنای علمی و شکوه جمعی این همایش بیفزایند.

سالن اجتماعات جمعیت هلال‌احمر در تهران، خیابان ولی‌عصر، بالاتر از میرداماد، خیابان یاسمی، جنب بیمارستان خاتم‌الانبیا، معاونت بهداشت، درمان و توان‌بخشی هلال‌احمر واقع است.

برچسب ها : همایش ملی, عفاف و حجاب, بیمارستان‌ها