حضور رئیس دانشگاه در همایش فرهنگی اجتماعی ایران و روسیه

تاریخ انتشار: 1396/04/17

حضور رئیس دانشگاه در همایش فرهنگی اجتماعی ایران و روسیه

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در همایش فرهنگی اجتماعی ایران و روسیه حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب همایش فرهنگی اجتماعی ایران و روسیه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در روسیه برگزار شد و رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این اجلاس در پنل ادیان و نیز در مجمع عمومی به ایراد سخنرانی پرداخت.

در این همایش که به دعوت آژانس فدرال اقوام فدراسیون روسیه در شهر اوفا مرکز جمهوری باشقیرستان روسیه برگزار شد موضوعاتی چون سیاست جوانان، هماهنگ‌سازی روابط بین ملت‌ها و ادیان و همکاری دو کشور در حوزه گردشگری موردبحث حاضران قرار گرفت.

گفتنی است ریاست هیئت ایران را در این همایش علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها بر عهده داشت.

همچنین مدودف نخست‌وزیر فدراسیون روسیه در پیامی به همایش فرهنگی- اجتماعی ایران و روسیه نوشت: دو کشور مشترکات زیادی دارند و روابط در سال‌های گذشته روند رو به رشدی را در تمامی حوزه‌ها شاهد بوده است.

برچسب ها : نواب, همایش فرهنگی اجتماعی, ایران و روسیه