آزمون‌ ورودی کارشناسی ارشد اختصاصي طلاب سال تحصيلي 97 – 96 برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/04/17

آزمون‌ ورودی کارشناسی ارشد اختصاصي طلاب سال تحصيلي 97 – 96 برگزار شد

مرحله اول آزمون‌ ورودی دوره کارشناسی ارشد اختصاصي طلاب سال تحصيلي 97 – 96 دانشگاه اديان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان مذاهب مرحله اول آزمون‌ کارشناسی ارشد اختصاصی طلاب سال تحصیلی 97 – 96 دانشگاه ادیان و مذاهب روز جمعه 9 تیرماه با حضور طلاب داوطلب ورود به این دانشگاه برگزار شد.

بنا بر اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب این آزمون با شرکت صدها داوطلب ثبت نام کننده از میان خواهران و برادران طلبه واجد شرایط سراسر کشور صبح روز جمعه 16 تیرماه برگزار گردید.

شرکت کنندگان در این آزمون در دو بخش عمومی و تخصصی و در زمان مقرر آزمون به سوالات پاسخ دادند.

این آزمون کتبی مرحله اول از روند ورود به دانشگاه ادیان و مذاهب (اختصاصی طلاب) است و پذیرفته شدگان در این آزمون می توانند پس از قبولی در مصاحبه علمی در دانشگاه ادیان ومذاهب مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شوند.

بنابر اعلام معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب نتایج این آزمون متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

گفتنی است هنگام برگزاری این آزمون نماینده سازمان سنجش کشور و نیز حجت الاسلام والمسلمین جعفرطیاری قائم مقام ریاست و دکتر ملکی نهاوندی معاون آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب به بازدید از آزمون پرداختند.

برچسب ها : آزمون‌ ورودي, کارشناسی ارشد, اختصاصي طلاب