استقبال اساتید از نمایشگاه کتاب دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/04/14

استقبال اساتید از نمایشگاه کتاب دانشگاه

نمایشگاه کتاب دانشگاه ادیان و مذاهب استقبال مطلوب بازدیدکنندگان ازجمله اساتید را در پی داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، نمایشگاه کتاب دانشگاه ادیان و مذاهب با استقبال بازدیدکنندگان ازجمله اساتید همراه بوده است.

چند روزی است کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب با برپایی نمایشگاهی کتاب‌های خریداری‌شده از سی‌امین نمایشگاه کتاب تهران، چهل و هشتمین نمایشگاه کتاب قاهره و نیز کتاب‌های انگلیسی خریداری‌شده از ناشران معتبر دانشگاهی جهان مانند دانشگاه‌های کالیفرنیا، کلمبیا، ادینبورگ، جورجیا، وان ورلد، رومن، پال گریو، پنگوئن، پرینستون، ورسو و ییل، را به معرض نظر علاقه‌مندان گذاشته است؛ نمایشگاهی که استقبال بازدیدکنندگان ازجمله اساتید را در پی داشته است.

اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه هفتم تیر به ساختمان شهید بهشتی رفتند و نمایشگاهی را که مدیریت کتابخانه از آثار تازه خریداری‌شده برگزار کرده، افتتاح کردند.

اما روزهای هفتم تا دهم تیرماه بازدید از این نمایشگاه به اساتید و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب اختصاص داشت. نظرات برخی از این اساتید را درباره این نمایشگاه می‌خوانیم:

دکتر مهدی فرمانیان:

دانشگاه ادیان و مذاهب کتاب‌های خریداری‌شده از نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، قاهره و کشورهای اروپایی را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است. دیروز و امروز به آنجا سرزدم و حدود چهار ساعتی در بین کتاب‌ها گشتم. بیش از دو هزار کتاب فارسی، عربی و انگلیسی اختصاصی ادیان و مذاهب برایم بسیار جالب بود. حداقل بیش از 50 کتاب درزمینهٔ تکفیر و سلفیت و داعش در زبان‌های مختلف دیدم و از 125 کتاب عکس گرفتم تا بعداً به مطالعه آنان بپردازم. به برخی از دوستان زنگ زدم تا بیایند و ببینند و از کتاب‌ها استفاده کنند. مسئولان گروه تلگرامی نهضت ضد تکفیر و کانال تکفیرشناسی آمدند و قرار شد در کانال و گروه کم‌کم کتاب‌ها را معرفی کنند. معاون فرهنگی و مسئول کتابخانه مجمع جهانی اهل‌بیت و مدیر سابق کتابخانه دارالاعلام هم آمده بودند و از نمایشگاه بازدید کردند. دوست داشتم همان‌جا بنشینم و همه کتاب‌های جالب را بخوانم.

دکتر حمیدرضا شریعتمداری:

وظیفه خود می‌دانم سپاسگزار زحمات دوستان عزیز باشم که قدر کتاب را می‌دانند و به‌رغم محدودیت‌ها و تنگناهای مالی از حسن ظن و اهتمام ریاست محترم دانشگاه ادیان به تقویت کتابخانه و نشر کتاب بهترین بهره‌برداری‌ها را کرده، باهمت و ذوق و مدیریت والایشان همواره در همه نمایشگاه‌های کتاب مفید در داخل و خارج از کشور حضور فعال پیدا می‌کنند و کتابخانه دانشگاه ادیان را سرزنده، سرافراز و به‌روز می‌کنند.

این توفیق را داشتم که همراه با ریاست محترم دانشگاه و هیئت‌رئیسه محترم دانشگاه از آخرین کتاب‌های خریداری‌شده بازدید کنم و ساعاتی بعد را به‌تنهایی در این بوستان علم مکتوب تفرجی داشته، آثار ارائه‌شده به زبان‌های مختلف را با دقت و حوصله ببینم. آثاری که عمدتاً مربوط به سال‌های اخیر است و در خصوص بخش انگلیسی آن هزینه‌ای سنگین و زحمات شبانه‌روزی صرف شده است. به‌ویژه ممنون اهتمام دوستان به خرید کتب فلسفی از سنت فلسفی اسلامی خودمان تا دیگر سنت‌های فلسفی قدیم و جدید دنیا هستم.

دکتر جاودان:

باآنکه پیش از امروز چند باری مرور بر آثار عرضه‌شده در این نمایشگاه داشتم،‌ امروز به‌تفصیل بیشتری کتاب‌ها را دیدم. تنوع موضوعات که عمدتاً حوزه ادیان و مذاهب و موضوع خانواده را دربر می‌گیرد و نیز موضوع فلسفه و فلسفه دین و آثار کلامی فوق‌العاده است. در بخش انگلیسی انصافاً آثار ارزشمندی تهیه‌شده است. با توجه به شرایط مالی و مضیقه‌های موجود تهیه چنین آثاری به یک رؤیا می‌ماند. واقعاً دقایق لذت بخشی است حضور در نمایشگاه کتاب و دیدن کتاب‌ها با این تنوع موضوعات.

دکتر باقر طالبی دارابی:

سپاس فراوان از زحمات مسئولان و مدیران و کارمندان کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب.

نگاهی گذرا به کتاب‌های تهیه‌شده برایم مشخص ساخت که همچنان دین و دین‌داری مسئله انسان معاصر مدرن است. عناوین کتاب‌ها هرکدام تم و موضوع جدیدی برای تحقیقات بیشتر به دست می‌دهند. نمایشگاه کتاب درواقع نوعی تور علمی در جغرافیایی ذهنی و موضوعی نویسندگان در قلمرو دین بوده است. از اینکه چنین تور ارزشمندی را بی‌تمنا و منت در اختیارم نهادید سپاسگزارم.

*گفتنی است بازدید عمومی از این نمایشگاه که در سالن شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب برقرار است از ساعت 10 الی 15 و تا روز بیستم تیر ادامه خواهد داشت.