زمان و نحوه مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری کارشناسی‌ارشد

تاریخ انتشار: 1396/04/03

زمان و نحوه مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری کارشناسی‌ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب طی اطلاعیه‌ای زمان و نحوه مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری کارشناسی‌ارشد را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: دانشگاه غیردولتی-غیرانتفاعی ادیان و مذاهب بر اساس نتایج اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، از طریق آزمون سراسری کارشناسی‌ارشد برای سال تحصیلی 97-96 اقدام به برگزاری مصاحبه از میان داوطلبان رشته‌های دارای شرایط خاص این آزمون می‌نماید.

کلیه داوطلبانی که پس از انتخاب رشته محل یکی از رشته‌های دارای شرایط خاص دانشگاه ادیان و مذاهب، برای مصاحبه به دانشگاه ادیان و مذاهب معرفی شده‌اند، برای شرکت در ارزیابی مصاحبه علمی و عمومی باید پس از مطالعه دفترچه راهنمای مصاحبه آمون کارشناسی‌ارشد سراسری 96 نسبت به ثبت‌نام در سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه ادیان و مذاهب اقدام نمایند.

داوطلبان محترم پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام توجه داشته‌باشند که از تاریخ 22 تیرماه 1396 زمان دقیق مراجعه حضوری و تشکیل پرونده و شرکت در مصاحبه از طریق همین سامانه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تذکر مهم: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته در دانشگاه ادیان و مذاهب، تاریخ‌های مصاحبه در دهه سوم تیرماه (27 و 28 تیرماه) قرار داده‌شده است. همچنین پذیرفته‌شدگان محترم لازم است فرم شماره 1 را دریافت و تکمیل نموده و در زمان حضور برای مصاحبه همراه داشته باشند.

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام و مصاحبه آزمون کارشناسی‌ارشد اینجا را کلیک کنید

برای دریافت فرم شماره 1 اینجا را کلیک کنید

برای دسترسی به لینک ثبت‌نام دانشگاه ادیان و مذاهب اینجا را کلیک کنید