فروش ویژه کتاب تاریخ مجموعه مسجدالاقصی

تاریخ انتشار: 1396/03/28

فروش ویژه کتاب تاریخ مجموعه مسجدالاقصی

در آستانه روزجهانی قدس کتاب تاریخ مجموعه مسجدالاقصی با تخفیف 40% در نمایشگاه دائمی کتاب پردیسان به فروش می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، کتاب تاریخ مجموعه مسجدالاقصی در آستانه روزجهانی قدس با تخفیف 40% در نمایشگاه دائمی کتاب پردیسان به فروش می‌رسد.

قیمت پشت جلد کتاب تمام‌رنگی «تاریخ مجموعه مسجدالاقصی» 5500 تومان اعلام شده است که با تخفیف 40% قیمت آن برای کتاب دوستان به حدود نصف قیمت واقعی کاهش می‌یابد.

گفتنی است نمایشگاه دائمی کتاب پردیسان در شهرک پردیسان قم، خیابان مولوی، نبش دانشگاه ادیان و مذاهب قرار دارد.

چکیده کتاب: مسجدالاقصی به‌عنوان اولین قبله مسلمین و محل معراج پیامبر اسلام (ص) بعد از حرمین شریفین، مقدس‌ترین مکان نزد مسلمانان است. متأسفانه مسلمین جهان در حمایت و دفاع از قدس و مسجدالاقصی اهمال نموده و در مقابل رژیم اشغالگر قدس بارها نسبت به این مجموعه هتک حرمت کرده است. توجه جدی به گرامیداشت روز از اوجب واجبات بوده و شناخت این مجموعه توصیه می‌گردد.

"تاریخ مجموعه مسجدالاقصی" ازجمله کتب باارزش، نفیس و نادر درزمینهٔ تاریخ قدس است که مورخ و نویسنده فلسطینی آن، "دکتر محمدهاشم موسی‌غوشه" کلیه آثار اسلامی موجود در این مجموعه 4/14 هکتاری را شامل مسجد الاقصای مسقف، قبة الصخره، مصلای مروانی، برکه‌ها، چاه‌ها، گنبدها، درها و مدارس و ... را به همراه 250 تصویر و نقشه، معرفی نموده است.