پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت یکی از فارغ‌التحصیلان

تاریخ انتشار: 1396/03/18

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت یکی از فارغ‌التحصیلان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، در پی درگذشت خانم کوکب هداوند میرزایی، همسر جناب آقای دکتر محمد انصاری، قائم مقام معاونت فرهنگی، پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، در پی درگذشت خانم کوکب هداوند میرزایی فارغ‌التحصیل رشته مطالعات تاریخ تشیع و همسر جناب آقای انصاری، پیام تسلیتی صادر کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در این پیام آورده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

با درگذشت نابه‌هنگام سرکار خانم میرزایی از فارغ‌التحصیلان رشته مطالعات تاریخ تشیع و همسر مکرمه جناب آقای دکتر محمد انصاری قائم‌مقام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب که پس از تحمل دوران سخت و پرمشقت ناشی از بیماری سرطان از دنیا رفت، هم دانشگاه یکی از دانشجویان خوب خود را از دست داد و هم یکی از بهترین عزیزان همکار ما در این دانشگاه داغدار شد.

این‌جانب این مصیبت را به جناب آقای دکتر انصاری و سایر وابستگان تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای آن مرحومه علو درجات مسئلت می نمایم.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در پیامی دیگر این ضایعه غمبار را به دکتر انصاری تسلیت گفته است. متن این پیام به شرح زیر است:

همکار ارجمند جناب آقای دکتر محمد انصاری

درگذشت تلخ و غمبار یار و شریک زندگی حضرت‌عالی و فارغ‌التحصیل کوشای دانشگاه ادیان و مذاهب بانوی گرامی خانم کوکب هداوند میرزایی رضوان‌الله تعالی علیها را به جناب‌عالی، دو یادگار آن مرحومه، خانواده‌های داغدار و دوستان و هم‌دوره‌ای‌های ایام تحصیل ایشان، تسلیت و تعزیت می‌گوییم.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب

برچسب ها : پیام تسلیت, رئیس دانشگاه, هداوند میرزایی