کتاب «جنبش‌های فکری و دینی در جهان اسلامی معاصر» منتشر می‌شود

تاریخ انتشار: 1396/03/17

کتاب «جنبش‌های فکری و دینی در جهان اسلامی معاصر» منتشر می‌شود

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از انتشار کتاب «جنبش‌های فکری و دینی در جهان اسلامی معاصر» با زیر عنوان بنیان‌ها و سیر تحولات بیداری اسلامی به قلم محمدجواد صاحبی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، محمد روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به محتوای کتاب جنبش‌های فکری و دینی در جهان اسلامی معاصر با زیر عنوان بنیان‌ها و سیر تحولات بیداری اسلامی اظهار کرد: اصل این کتاب تاریخچه‌ای از جنبش‌های اسلامی به دست داده فصل اول کتاب دارای عنوان جنبش بیداری در عثمانی و ترکیه است. وی خاطرنشان کرد: فصل دیگر اثر جنبش بیداری و شبه‌قاره هند است که نویسنده در این فصل جنبش‌های فکری و دینی در شبه‌قاره هند را واکاوی می‌کند که جنبش‌های مهم ضد استعماری علمای هند، جنبش‌های مربوط به بریتانیا و دفاع از هند در برابر بریتانیا اشاره‌شده است.

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب عنوان کرد: در فصل سوم جنبش بیداری در عربستان سعودی موردبحث قرارگرفته و در فصلی دیگر جنبش بیداری در مصر مطرح‌شده که در آن جنبش فکری و دینی در مصر را واکاوی می‌کند.

وی بابیان اینکه جنبش بیداری در سودان، جنبش بیداری در لیبی و جنبش بیداری از تونس از دیگر فصول این کتاب است گفت: فصل آخر این کتاب دارای عنوان جنبش اسلامی در مراکش است که به موضوعات مهمی درزمینهٔ جنبش‌های اسلامی اخیر در مراکش اشاره کامل دارد.

کتاب جنبش‌های فکری و دینی در جهان اسلامی معاصر با زیر عنوان بنیان‌ها و سیر تحولات بیداری اسلامی به قلم محمدجواد صاحبی به همت نشر ادیان وابسته به دانشگاه ادیان مذاهب به بازار نشر سپرده خواهد شد.

برچسب ها : کتاب, جنبش‌های فکری, جهان اسلامی معاصر