رشد جمعیت مسلمانان امریکا تا ۲۰۵۰

تاریخ انتشار: 1396/03/10

رشد جمعیت مسلمانان امریکا تا ۲۰۵۰

مرکز پژوهشی پیو در گزارشی جدید اعلام کرد که جمعیت مسلمانان در امریکا تا سال ۲۰۵۰ دو برابر می‌شود.

بنا بر تحقیقات مرکز پژوهشی پیو، تا ۲۰۵۰ مسلمانان سهم خود از جمعیت آمریکا را دو برابر کرده و به لحاظ جمعیتی از مسیحیت که در حال حاضر اولین دین جهان است، پیشی می‌گیرند.

پیو اعلام کرد: جمعیت مسلمانان در فاصله سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۶۰ رشد ۷۰ درصدی خواهد داشت، در حالی که رشد کلی جمعیت جهان ۳۲ درصد خواهد بود.

رشد جمعیت مسلمانان فاصله زیادی با رشد مسیحیت و هندوئیسم به عنوان دومین و سومین ادیان در حال گسترش دارد.

این مؤسسه تحقیقاتی امریکایی دلیل افزایش جمعیت مسلمانان را جوان‌تر بودن جمعیت مسلمانان و تعداد فرزندان بیشتر آنان عنوان کرده است.

متوسط سن مسلمانان جهان در سال ۲۰۱۵، ۲۴ سال بوده که هفت سال جوان‌تر از متوسط سن غیرمسلمانان است.

نتایج تحقیقات سال ۲۰۱۵ مؤسسه پیو در مورد جمعیت مسلمانان در اروپا نیز حاکی از آن است که مسلمانان تا سال ۲۰۵۰، ده درصد جمعیت قاره سبز را نیز تشکیل خواهند داد.

منبع: خبرگزاری ایکنا

برچسب ها : مؤسسه پیو, آمریکا