سقوط یک شهر فیلیپین به دست داعش و فرار مردم از شهر

تاریخ انتشار: 1396/03/06

سقوط یک شهر فیلیپین به دست داعش و فرار مردم از شهر

داعش یک شهر مسلمان‌نشین فیلیپین را تصرف کرد و باعث فرار مردم از این شهر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل از خبرگزاری ها، گروهی مسلح از افراط‌گرایان اسلامی که به‌تازگی با داعش اعلام بیعت کرده‌اند یکی از شهرهای جنوب فیلیپین را به کنترل خود درآوردند.

دولت فیلیپین برای مقابله با آن‌ها حکومت‌نظامی اعلام و نیروهای ویژه خود را برای مقابله با آن‌ها اعزام کرد.

افراد داعشی از سه‌شنبه 2 خردادماه درگیری مسلحانه را آغاز کرده بودند و پنجشنبه 4 خردادماه توانستند "ماراوی" از شهرهای جنوبی فیلیپین را به‌صورت کامل تحت کنترل خود درآورند.

شهر ماراوی یکی از شهرهای مسلمان‌نشین فیلیپین است. این شهر بیش از 200 هزار نفر جمعیت دارد.

گروه "مائوتی" که در این شهر نفوذ زیادی دارد مدتی پیش با گروه داعش اعلام بیعت کرد.

ارتش فیلیپین برای مقابله با اعضای داعش تعداد 100 نظامی ازجمله تعدادی از نیروهای ویژه خود که در آمریکا آموزش‌دیده‌اند را اعزام کرد.

افراد مسلح گروه وابسته به داعش با نظامیان ارتش فیلیپین درگیر شدند و بسیاری از ساختمان‌های دولتی را به آتش کشیدند و تعدادی از نظامیان را کشتند. تاکنون 21 نفر درنتیجه درگیری‌ها در شهر ماراوی کشته‌شده‌اند.

"رودریگو دوترته" رئیس‌جمهور فیلیپین که برای دیدار با مقامات روسیه در مسکو به سر می‌برد سفر خود را نیمه‌کاره رها کرد و در همه جزیره "میندانائو" که دومین جزیره بزرگ فیلیپین به شمار می‌رود حکومت‌نظامی اعلام کرد.

اعلام حکومت‌نظامی باعث می‌شود دولت بتواند از ارتش برای مقابله با تروریست استفاده کند و افراد را بدون طرح اتهام بازداشت کند.

"جو – آر هیریرا" سخنگوی گردان یکم پیاده‌نظام ارتش فیلیپین گفت: با 30 تا 40 عضو گروه تروریستی باقیمانده در شهر روبرو هستیم و برای اخراج آن‌ها تلاش می‌کنیم.

ارتش تعدادی بالگرد و جنگنده را برای حمله به مواضع تروریست‌ها به کار گرفت.

گروه داعش با صدور بیانیه‌ای مسئولیت اقدامات گروه "مائوتی" در فیلیپین را بر عهده گرفت.

ماراوی در 800 کیلومتری جنوب مانیل پایتخت فیلیپین قرار دارد.

مرکز گروه مسلح داعش به رهبری ابوبکر بغدادی در شهر رقه در سوریه قرار دارد. این کشور مناطقی از عراق و سوریه را در دست دارد. شاخه‌های این گروه نیز مناطقی از صحرای سینای مصر، لیبی، مناطقی در مرکز آفریقا، سومالی و یمن را در دست دارند.

داعش همچنان عملیات‌های تروریستی مختلفی را در کشورهای مختلف جهان ازجمله کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، کویت، ترکیه، تونس، مراکش و بنگلادش اجرا کرده است.

برچسب ها : فیلیپین, داعش