اطلاعیه مهم معاونت آموزش درباره زمان و نحوه مصاحبه دکتری

تاریخ انتشار: 1396/02/30

اطلاعیه مهم معاونت آموزش درباره زمان و نحوه مصاحبه دکتری

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب طی اطلاعیه ای زمان و نحوه مصاحبه از پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون سراسری دکتری را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب طی اطلاعیه ای زمان و نحوه مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون سراسری دکتری را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

دانشگاه غیردولتی-غیرانتفاعی ادیان و مذاهب بر اساس نتایج اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، از طریق آزمون سراسری دکتری برای سال تحصیلی 97-96 اقدام به برگزاری ارزیابی مرحله دوم (بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه) از میان داوطلبان این آزمون می‌نماید.

کلیه داوطلبان حائز شرایط که پس از انتخاب رشته محل یکی از رشته‌های دانشگاه ادیان و مذاهب، نتیجه قبولی برای ایشان در کارنامه انتخاب رشته درج گردیده است، برای شرکت در ارزیابی مرحله دوم (بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه) باید پس از مطالعه دفترچه راهنمای آزمون دکتری سراسری 96 نسبت به ثبت‌نام در سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه ادیان و مذاهب اقدام نمایند.

داوطلبان محترم پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام توجه داشته‌باشند که از تاریخ 1396/4/10 زمان مراجعه حضوری و تشکیل پرونده و شرکت در مصاحبه از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.

تذکر مهم: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در دانشگاه ادیان و مذاهب به دلیل همزمانی تاریخ‌های اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و ماه مبارک رمضان، تاریخ‌های مصاحبه به دهه سوم تیرماه (24 الی 26 تیرماه) تغییر نموده است.

عناوین رشته‌های دانشگاه ادیان و مذاهب به این ترتیب است: شیعه‌شناسی (کلام)، تاریخ تشیع اثنی عشری، فرقه‌های تشیع، مذاهب کلامی، تصوف و عرفان اسلامی، مذاهب فقهی، عرفان اسلامی و اندیشه های امام خمینی (ره)، وهابیت‌شناسی، مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی، ادیان غیرابراهیمی(ادیان ایرانی)، دین‌پژوهی، الهیات و معارف اسلامی (فلسفه و کلام اسلامی)، مطالعات زنان (حقوق زن در اسلام) و حکمت هنرهای دینی.

پذیرفته‌شدگان محترم لازم است فرم شماره 1 را دریافت و تکمیل نموده و در زمان حضور برای مصاحبه همراه داشته باشند.

برای دریافت فرم شماره 1 اینجا را کلیک کنید

برای دریافت اطلاعات مربوط به شهریه دکتری اینجا را کلید کنید