بازدید جمعی از اساتید منونایت کانادا و امریکا از دانشگاه

تاریخ انتشار: 1395/09/04

بازدید جمعی از اساتید منونایت کانادا و امریکا از دانشگاه

جمعی از اساتید دانشگاه های کانادا و امریکا روز چهارشنبه سوم آذر از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، گروهی از اساتید فلسفه و الهیات دانشگاه‌های مختلف کانادا و امریکا که از مسیحیان منونایت بودند ضمن بازدید از دانشگاه ادیان و مذاهب با رئیس حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب دیدار و گفتگو کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در این جلسه در سخنانی به معرفی کوتاهی از دانشگاه و از جمله اهداف تأسیس آن را برداشتن گامی علمی و در عین‌ حال عملی برای تقریب و گفتگوی میان ادیان جهان در جهت کاستن از رنج و آلام بشری خواند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در ادامه عصر کنونی را در تاریخ بشر عصری دشوار دانست که مشکلات مختلف اجتماعی و بین المللی از جمله فقر و جنگ همه آحاد بشری را تهدید می کند.

وی تنها راه مقابله با این تهدیدها را راهکارهای عملی دانست و گفت: نمی توان با نشست و همایش و بحث های نظری به این مشکلات پایان داد بلکه باید دست به کار شد و فعالانه با جلب مشارکت پیروان همه ادیان به جنگ فقر و تبعیض رفت و صلح پایدار جهانی را برقرار کرد.

گروه میهمان نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گزارشی از فعالیت های خیرخواهانه فرقه منونایت در امریکا و کانادا به منظور مقابله با فقر و خشونت ارائه کردند و وقف عواید حاصل از زمین های کشاورزی برای کمک به معیشت فقرای این دو کشور را از جمله این فعالیت ها خواندند که بدون تعصاب دینی صورت می گیرد و اقشار آسیب پذیر و فقیر همه ادیان را اعم از مسلمان و مسیحی شامل می شود.

برچسب ها : منونایت های امریکا و کانادا