بازدید یک پژوهشگر ژاپنی از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1395/08/27

بازدید یک پژوهشگر ژاپنی از دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه 26 آبان میزبان پژوهشگری از کشور ژاپن بود.

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دکتر موروکو یوشینوری پژوهشگر ژاپنی در این دیدار ضمن گفتگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه و دکتر جعفری عضو هیئت علمی دانشگاه در جریان عملکرد علمی دانشگاه ادیان و مذاهب قرار گرفت.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفری برای آشنایی بیشتر میهمان ژاپنی با ساختار آموزشی دانشگاه توضیحاتی را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد و افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب در ادیان مختلف به پژوهش و آموزش می‌پردازد و با دانشگاه‌های بسیاری در دنیا از جمله دانشگاه‌های ژاپن در این زمینه همکاری می‌کند.

استاد دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه به دو دوره حضور خود در ژاپن اشاره کرد و گفت: این دوره‌ها به دعوت دانشگاه ریوکوکو در تابستان 2014 و 2016 انجام شد که حاصل آن برگزاری جلسات و نشست‌های علمی مفیدی در شناخت طرفین از همدیگر و بررسی مشترکات اسلام و بودیسم بود.

در پایان این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب ضمن اشاره به همکاری‌های این دانشگاه با دانشگاه ریوکوکو ژاپن در برگزاری سلسله همایش‌های گفتگوی اسلام و بودیسم، آمادگی این دانشگاه را برای گسترش این همکاری‌های علمی اعلام کرد.