بازدید هیئت هفتاد نفره فرانسوی از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1395/08/22

بازدید هیئت هفتاد نفره فرانسوی از دانشگاه ادیان و مذاهب

هیئتی هفتاد نفره از اقشار فرهیخته فرانسه روز پنجشنبه 21 آبان از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید و در نشستی سؤالات خود را پیرامون اسلام، تشیع، قرآن و دیگر ابعاد دین مطرح کردند.

به گزارش مرکز عالی اطلاع رسانی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت الاسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور از اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در این نشست به سؤالات متعدد اعضای این گروه پاسخ گفت.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور توضیحاتی را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد و افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب از این لحاظ که همه ادیان مختلف را مورد پژوهش قرار می‌دهد در نوع خود کم نظیر است.

وی همچنین با اشاره به روابط و همکاری‌های خوب این دانشگاه با مراکز پژوهشی سایر کشورها از جمله آلمان بر آکادمیک بودن این همکاری‌ها تاکید کرد.

در این دیدار میهمانان فرانسوی نیز سوالاتی درباره وضعیت آموزش ادیان در دانشگاه، آموزه‌های اعتقادی اسلام و تشیع پرسیدند که دکتر انصاری پور با اشاره به آیاتی از قرآن و احادیث به آنها پاسخ داد.