حضور قشر جوان، بخصوص دانشجو، موتور حرکت یک جامعه است. دانشجو نقش آفرین است؛ هم در زمان حال و هم نسبت به دوران آینده؛ فردای کشور. (گزیدهای از بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت؛ 24 آذر 87)
پیشرفت واقعی این است که جوانهای ما، نخبگان ما، نسبت به آینده احساس مسئولیت کنند؛ برای خودشان دیدگاه تعریف کنند. (گزیدهای از بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی در دیدار شرکتکنندگان در ششمین همایش ملی نخبگان جوان؛ 12 مهر 91)
بیشک تحققّ اهداف و چشماندازهای هر اجتماع، نیازمند وجود ساختار، فرآیندها و نظامی است که در آن، پیشقراولان پیشرفت و کمال بتوانند شکل دهنده، جهت دهنده و تسهیل کننده نیازهای آن اجتماع باشند؛ در این مسیر، نخبگان آن اجتماع، نقشی یگانه و برجسته ایفا میکنند. تفکّر حاکم بر نخبگان، ژرف نگری، خلق و گشودن بابهای جدید و پیمودن راههای نو است. این امر تعهدات و مسئولیتهای متقابلی را در بین اجتماع و نخبگان، که خود متعلّق به آن اجتماع هستند، پدید می آورد.
در راستای کمک به تحقّق اهداف سند راهبردی کشور در امور نخبگان؛ با توجّه به ضرورت تعریف جایگاه نخبه در دانشگاه و اهمیت بکارگیری ظرفیت دانشجویان نخبه و با هدف ارتقای سطوح مدیریتی، اجرایی، رفاهی و دانشجویی، تبیین و گزارش کمبودها و نواقص، ایده پردازی و ترغیب و راهنمایی دانشجویان مستعد؛ با تأیید رئیس محترم دانشگاه، دو تن از دانشجویان نخبه دانشگاه؛ فاطمه خانصنمی دانشجوی دکتری رشته مذاهب کلامی و سیدعلی مستجاب الدعواتی دانشجوی کارشناسیارشد رشته تصوف وعرفان اسلامی به عنوان مشاوران جوان رئیس محترم دانشگاه منصوب گردیدند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |